mandag 2. august 2010

Mini-etui blir nøkkelring

Mini-etuiene har blitt nøkkelringer. Men det spørs om ikke dette blir en liten eksklusiv gjeng. Disse var nemlig noe skikkelig plunder å sy! Bittesmå ting som skal vrenges, og uten spesielt stor åpning for å vrenges, gjorde at disse kanskje var mer tidkrevende og vriene enn til at det er verdt det... Men søte ble de, og perfekte til nøkkelknippet. Her kan man oppbevare småpenger, sedler, eller hva med en litt finere innpakning til munn til munn-dukene? Nøkkelringene blir å finne i min eplabutikk i løpet av dagen.Noen flere kortholdere har det også blitt :)

Om en uke er jeg i gang med give-away, men jeg vil gjerne høre hva du ønsker å vinne. Stem på avstemningen til venstre :)

6 kommentarer:

 1. Geniale! Og, en perfekt til småniesenes småpenger kanskje? Du utvikler stadig! Flink!!!:)

  SvarSlett
 2. De ble så fine, har lett etter en holder til mitt headset/handsfree slik at de ikke blir ødelagt og dette er et god bud :)

  Ha en god dag!

  PS! Har blitt så inspirert av alle dere som lager så mange fine ting at jeg har begynt å hekle, kun til hjemmebruk men i det minste litt håndarbeide :)

  SvarSlett
 3. Stilig, kan godt skjønne det blir litt plundrete med noe så smått :D
  Ha en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 4. Det er første gangen jeg er på besøk hos deg men garantert ikke den siste for her var det mye fint.
  Man trenger alltid oppbevaring til småting. Denne må være perfekt til en liten Mp3 spiller som forsvinner i vesken til stadig.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  Pernilla

  SvarSlett
 5. Så lurt å lage nøkkelring av de da! Kjempegreit å ha en liten pung over alt hvor du går:) Men skjønne godt at det e mye styr å sy så små saker. Det trur ikke æi at æi har tålmodighet til.
  Ha en kjæmpefin kveld videre.
  Klæm fra tøvsjura Kristine

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!