onsdag 25. august 2010

Hverdag

Snille Veronica har hjulpet meg med å få større bilder på bloggen. Tusen tusen takk! Føler meg litt flink selv også, siden html-koden min så helt annerledes ut enn hennes og jeg allikevel fikk det til :) Måtte prøve det ut med en gang, så tester det med et skikkelig hverdagsbilde av hele den lille familien. Meg representert med bena i kors.

God hverdag til dere alle sammen :)

Forøvrig veldig artig å lese alle visittkort-erfaringer på forrige innlegg! Takk for kommentarer :)
Og en liten kommentar etter innlegget er publisert: Synes bildet ble i overkant kornete, noe det ikke blir hos Veronica. Merker mine datakunnskaper kommer litt til kort her. Skulle gjerne ha flyttet sidene lenger ut mot siden, og hatt mer luft mellom midten og sidene. Sikkert noen koder man kan endre for det også, men her kommer jeg som sagt til kort...

12 kommentarer:

 1. Så gøyu :D
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Hei Vibeke! Veldig koselig bilde, men enig i at det ble litt kornete. Hvis du går inn på den nye malutforingen har du mulighet til å redigere luftavstanden slik du beskriver!

  SvarSlett
 3. Så fint med større bilde!
  Og søt baby og hund :O)
  Ja, det kan sikkert stilles inn sånn at bilde blir mindre kornete, der kan jeg desverre ikke hjelpe deg...har ikke sånne datakunskaper gitt..*ler*..
  Ha en fin onsdag! :O)

  SvarSlett
 4. Det er kult med store bilder! Herlig bilde av familien også. Kjempesøt hund du har!!

  Jeg vet kanskje hvorfor bildet blir kornete... Har du bytta ut tallet etter s'en (s400) i slutten av koden med ett større? Si fra hvis jeg skal forklare. :)

  KLEM!

  SvarSlett
 5. Takk for hjelp og hyggelige kommentarer :) Med den bloggmalen jeg har valgt får jeg visst ikke lov til å redigere i den nye malutformingen... Men valgte istedet å droppe 3 kolonner. Ble litt for mye farger overalt :)Og jeg har byttet ut tallet med 600, rett og slett for å få større bilde... Dersom det står 400 blir ikke bildet større. Men kanskje det hjelper å endre koden før jeg laster opp? Tar gjerne i mot råd! :)

  SvarSlett
 6. Ser hva du mener, men når det gjelder akkurat dette bildet synes jeg faktisk at det ble en kul effekt! Men, det er meg:) Synes det er så rart at det blir slik. Uansett, herlig hverdagsbilde!!!:)

  SvarSlett
 7. Det jeg mener er at du må gå inn på "rediger HTML" når du lager innlegget, og helt på slutten av HTML-koden for bildet kommer for eksempel dette: src=http://2.bp.blogspot.com/_2BNaXdEbl8o/THUflDPaPOI/AAAAAAAAHXM/I_53Af7Z3ao/s400/DSC_5754.JPG osv. mot slutten der står /s400/ eller da kanskje /s600/ hvis du har bytta det. Men bildet ditt er større enn 600px. På det bildet du har her må det stå /s912/. Tror det skal rette det opp. Men jeg har ikke samme mal som deg da… ;) Kanskje jeg misforstår helt! ;)

  Håper du finner ut av det! :)

  SvarSlett
 8. Stod S-ettellerannettallover1000, endret til 600, men skjedde ingenting. Så nå endret jeg til 400 all over, og det ble i grunn en bedre størrelse :) Men nå tror jeg at jeg har skjønt greia. Takk for hjelp! :)

  SvarSlett
 9. tror det der kommer veldig an på hvilken mal man har. Jeg endrer tallet bak s'en til 800 hvis det er et høydebilde, og s600 hvis det er et breddebilde. Og ellers er det jo funksjonen "ekstra stort" i den nye bloggergreia?

  SvarSlett
 10. Er visst veldig mye som ikke er aktuelt i den nye bloggegreia med den malen jeg har valgt. Er liksom ikke klar for å bytte mal heller... Men nå som jeg er blitt så drivende god på html-koder, så burde det jo gå fint :

  SvarSlett
 11. Hei på dæi!
  Så nydelig bilde! Gøy med litt store bilder:)
  Men enig i at det va litt kornete. Men 'æi har jo overhodet ikke peiling på kordan man får det bedre. Ikke så dataflink skjønne du kanskje

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!