torsdag 26. august 2010

Høst

Merker at jeg ikke er klar for høsten! Eller høsten i seg selv er ikke så ille, men det er det at den kommer etter sommeren og før vinteren... Ferdig med det beste, på vei mot det værste. Sånn årstidsmessig da :) For strikkeentusiaster er det derimot en god årstid. Endelig få man brukt alle plaggene man ha strikket i løpet av sommeren.

Men når det går mot høst er veksejakka fra Nøstebarn utrolig god å ha! Denne er strikket i Nøstebarn sitt eget garn på pinne 4. Utrolig kjekt med hette er det også. Det luner godt i nakken, og blir det litt ekstra kaldt, så er det bare å trekke hetta ove hodet :)

Jakka har vi brukt fra han kom (da egentlig mer som en type frakk...), og den passer ennå. Tenker at Henrik kan møte vinteren i denne jakka. Så navnet veksejakke er virkelig riktig. Også synes jeg den bare blir bedre for hver gang jeg vasker den. Faktisk ikke noe stress å håndvaske disse små plaggene, det heller mer mot koselig :) Fort gjort er det også. Så anbefalingen hefra er klar: Dersom du lurer på om du skal strikke denne jakka så er det egentlig ikke noe å lure på... Strikk i vei :)

5 kommentarer:

 1. For et herlig bilde! Nydelig gutt :)) Og fin jakke! Jeg sitter og strikker en sånn til Fredrik nå faktisk. Straks ferdig :)

  SvarSlett
 2. Haha....fantastisk (og stort) bilde!! Herlig liten gutt og jakke!!:) Enig, slike plagg er fantastiske og ikke så veldig tidkrevende i vasken akkurat. Denne har vi faktisk ikke prøvd, det får bli en eventuel andremann som får teste denne:)

  SvarSlett
 3. Han Henrik ser jo bare ut som ein deilig unge! Ein liten skøyar på dette bildet! Herlig! :)

  Og her er hausten hjertelig velkommen.... Lange koselige kveldar inne, e ganske deilig d og! :)

  SvarSlett
 4. Har den boken og har sett på den jakken. Har ikke noen og strikke den til nå men hvem vet om kanskje mine sysken hiver seg rundt en gang, da veit jeg att dette er jakken. Gutten ser storfornøyd ut.Kjempefint bilde!

  Pernilla

  SvarSlett
 5. Så herlig bilde, han er jo så SKJØNN!! Har laget jakken to ganger, første gangen ble jeg ikke så fornøyd, men gang nummer to ble den bedre. Fikk den fineste belønningen da mottakeren tok den på seg på en gang, løp rundt og ropte "Jeg er fin! Jeg er fin"!! ;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!