lørdag 14. august 2010

Henrik og rangla

Da jeg var gravid fikk jeg det for meg at jeg måtte hekle en rangle. Fikk til og med en idè om at jeg måtte hekle mangle rangler. Så Peter og jeg spiste Kinderegg som bare det for å få de gule beholderne til ranglefyll og fylle dem med ris. Jeg har aldri kunnet hekle, og i grunn ikke vært spesielt glad i det heller selv etter mange halvhjerta forsøk. Skjønner aldri hva som er opp ned på en maske,og ihvertfal ikke bakerste og fremste maskeledd...Jeg skulle uansett hekle en sopp fra boka "Brukt på nytt". Soppen skulle ha sånne finne soppeprikker på toppen. Skulle bli så fint så!Resultatet ble ikke spesielt soppete. Gir meg virkelig ingen soppfølelse denne her. Litt mer mikrofon kanskje... Hele "soppen" ble puttet bort i en skuff helt til for noen dager siden. Da tok jeg den fram til Henrik. Og resultatet- Han digger den!! Artig. Men flere rangler blir det allikevel ikke. Da går jeg heller for de flotte ranglene fra Kaptein Biff :)

12 kommentarer:

 1. Jeg syns den var veldig fin jeg, den is-mikrofonen! Jeg ser du har den på vranga, og det gjør ingenting i hekling (gjør det ofte selv), men det gjør det mye vanskeligere å hekle, så kanskje du strever mindre neste gang? På retta er det litt lettere å se hva som er hver enkelt maske.

  SvarSlett
 2. He he he fin mikrofon i herlige farger.
  Søt han lille gutten din.......
  Nei hekle, det er rett å slett umulig :0

  SvarSlett
 3. Åh dette må være den søteste rangla jeg har sett :O))))))) og gutten din, han er kjeeempesøt :O)))))

  SvarSlett
 4. Så søt sopp, hehe.. liknet mer en mikrofon, men hjemmelagd er jo sjarm uansett da! Ha en fin helg!! -så flink Henrik er til å sitte da!

  SvarSlett
 5. Søt Henrik og søt rangle :) Så stor han har blitt! Sitter og greier jo :) Takk for forsiden på epla idag :)

  SvarSlett
 6. Finaste mikrofonen eg har sett! :-) Og veldig fin gutt!
  Tusen takk for super idè om kinderegg og ris... DEN ska eg stjela!

  SvarSlett
 7. Så herlig! Kan nok trøste deg med at jeg hadde aldri fått til det der! Fingerhekling er vel det nærmeste jeg kommer hekling!

  SvarSlett
 8. Synes rangla blei kjæmpefin æi! Gjør ikke nåkka om det ikke blir akkurat som man hadde tenk. Og det viktigste e jo at lillegutten din likte den:)

  Ha en strålanes søndag
  klæm

  SvarSlett
 9. Så morsomt! Akkurat samme opplegg her i gården, har så mange kinderbokser altså! Noen rangler er det blitt...men enig med deg, Kaptein Biff er mesteren her! Og, jeg har en- og synes den er supersøøøt! Gleder meg til å gi den til en som trenger den! Uansett, synes rangla di var supersøt jeg! Flotte farger, og gjør jobben sin!:)

  SvarSlett
 10. tusen takk for hyggelige kommentarer! Det viktigste er jo at Henrik liker den ja :) Det var jo i grunn derfor jeg ville hekle en..

  Og finnes det er vrange også?! Enda mer å holde styr på. Tror jeg skal holde meg til strikking og sying jeg. Blir for komplisert for meg dette her ;)

  SvarSlett
 11. Den var jo kjempetøff den. Jeg sitter faktisk her og hekler på rangler nå....hehe. Litt kjekt også, men det er litt "pottel" som det heter på stavangersk.......

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!