fredag 27. august 2010

Heldige meg! Og heldige deg...? Vinneren er trukket!

Heldige meg!! I dag fikk jeg pakke i posten:) Snille Veronica hadde sendt en pixielue til Henrik! Så utrolig snilt! Jeg kommenterte nemlig på hennes blogg at denne stod på min to-do-liste, og dermed fikk jeg en mail om at jeg kunne få en hun hadde strikket til sønnen hennes som var for liten. Snille!! Tusen, tusen takk!! :)

Og lua er helt perfekt! Passer midt i blinken, og kommer til å varme kalde Henrikører gjennom hele vinteren. Og nå som jeg ser lua "live" skjønner jeg hvor genial den virkelig er. Utrolig fin - og helt nydelig strikket :) Heldige meg! :)

Og så skal vi over til om du er heldig også! Vinneren av min give-away er trukket :) Synes det er så utrolig hyggelig at så mange ville være med. Har vært ordentlig hyggelig å besøke deres blogger. Så mange flinke og kreative folk det finnes der ute :)

Random.org fikk jobben med å velge et tall mellom 1 og 129.
Først ut var tallet 68. Innehaver av dette tallet var Marianne som har Guttelusbloggen. Hun syntes nemlig at det var altfor lite utstyr og klær til alle de små gutta der ute, og valgte like godt å starte nettbutikk sammen med søsteren sin. Kjempekult! Nå som Henrik har blitt større merker jeg virkelig behovet, så du skal ikke se bort fra at jeg tar turen innom nettbutikken deres en dag, Marianne :) Marianne kan velge seg en valgfri lommebok fra min eplabutikk.

Neste tall ut var 11. Dette tallet eies av Tina. Tina har bloggen Strikkekurven, og strikker blant annet noen fantastiske tova votter og tøfler, men har også masse annet flott på bloggen sin :) Tina kan velge et mini-etui.

4 kommentarer:

 1. grattis til heldige vinnere :D

  SvarSlett
 2. HURRA!! Så fantastisk glad jeg ble! Du vil ikke tro hvor bra det passet å få meg ny lommebok! Den nåværende er det bare filler igjen av:)

  Gleder meg til å plukke ut den aller fineste! (Og det blir ikke lett, vet nemlig hvor mange fine det er;)

  SvarSlett
 3. Så herlig han er!! Og, såå glad for at øyen passet!! Oog, gratulerer til heldige vinnere!!!:D

  SvarSlett
 4. Så gøy med fine bloggevennr!! Luen passet jo perfekt!
  Veldig fin jakke under, så kjekt den passer enda.....virkelig en voksejakke.

  klem

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!