onsdag 11. august 2010

Flere hundepose-etuier

Flere hundepose-etuier finner i disse dager veien til butikken. En liten bunke har det blitt. Hver gang jeg har bunker av ting får jeg den følelsen jeg hadde som barn da jeg samlet på ting. Eller da jeg spite "krig" med altfor mange kortstokker. Koselig, jeg liker bunker! :)7 kommentarer:

 1. Herlig bunke! Du er jammen produktiv!
  Jeg synes de er kjempefine! :)

  SvarSlett
 2. Masse fint stoff du har brukt! :O)

  SvarSlett
 3. Jeg er helt enig, bunker er en bra ting! Det gir en god følelse av orden og mangfold, samtidig som de er gode å holde i :) Dine bunker ser jo i tillegg veldig bra ut, med alle de fine fargene!

  SvarSlett
 4. Jeg liker også bunker, og dine bunker er jo bare fantstiske!:)

  SvarSlett
 5. For noen herlige farger! Jeg syr litt jeg og, men du har jo produksjon som en hel fabrikk :)

  SvarSlett
 6. Hei hei. Veldig smarte saker det her. Hvordan ser du for deg at du fester de på båndet? Og hvor lang tid tar det før jeg har et i postkassen fra jeg bestiller?

  SvarSlett
 7. Takk takk - bunker er herlig! hvordan man fester etuiet kommer egentlig an p hva lags bånd man har. Bruker man vanlig kan man feste med nøkkelringen i hanken ved hånden. Ved spolebånd har jeg sett at noen har satt på en større nøkkelring som går rundt hanken på spolebåndet. Man kan selvfølgelig feste den andre steder i båndet også. Jeg pakker og sender på mandager og onsdager, men kan også sende med en gang. Betaler man med paypal går det raskere, da skjer jo betaling umiddelbart. Resten er i grunn opptil posten, men varene burde være på plass innen senest tre dager :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!