fredag 20. august 2010

Det er i boks!

Like mye som jeg elsker etuier, elsker jeg også bokser. Det er noe med det å putte ting i noe fint. Jeg liker at alle ting har et sted å bo sammen med andre like ting. Lett å finne, også ser det fint ut :)

Denne boksen har tilhørt enten farmor eller mormor. Litt usikker her, da begge damer var opptatt av håndarbeid. Det hørte jo til det å være dame på den tiden. Boksen har jeg funnet i boden hjemme hos mamma og pappa. Og oppi den bor mange gamle knapper. Stas!


Liker også den lille knappenålboksen min. Kjøpt i Amsterdam. Den ser kanskje eldre ut en det den er, rett og slett fordi boksene var trykket med gamle motiver. Jeg angrer selvsagt på at jeg ikke kjøpte flere...5 kommentarer:

 1. De boksene var kjempetøffe! :)

  SvarSlett
 2. oioioi for noen tøffe bokser :)

  SvarSlett
 3. Knalltøffe! Elsker slike bokser!!:)

  SvarSlett
 4. Kjempe tøffe
  Slike har jeg ikke sett før
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 5. Har samme facinasjonen! Det bugner av metallbokser hjemme hos oss, jeg prøver å overbevise mannen til at det er mye ryddigere om ting er samlet i en boks. (Ok, så er det kasnkje litt VEL mange bokser...)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!