fredag 13. august 2010

Bunke!

En bunke med kleenex-etuier. For lang tid tilbake fikk jeg et spørsmål om ikke jeg kunne sy kleenex-etuier. Det syntes jeg i grunn var en veldig god idè, og absolutt noe som passer inn i min "etui-butikk". Men så ble det plutselig så mye annet å sy, og tiden gikk og gikk. Men når jeg nå satt og sydde hundepose-etuier tenkte jeg at tiden var inne for kleenexvarianten også. Så derfor ble en liten bunke til. Etuiene har fått merkelapp i ekte "handmade Vibeke"-stil, og alle klippekanter er sydd med sikksakksømmer for å hindre at de fliser seg opp. Disse blir lagt ut i butikken i løpet av dagen og morgendagen. En kjemperedigerings- og publiseringsjobb, så det får jeg ta når Henrik sover igjen :)8 kommentarer:

 1. Så søte de er!Du er en kløpper til å sy altså, digger de stoffene du bruker:)Det ser helt fantastisk ut når de ligger sånn samlet, er en hel regnbue jo:)Ha en finfin fredag!

  SvarSlett
 2. Superfine og en så god idé! Planlegger allerede julegavekjøp og det blir nok noe fra din epla butikk :)

  SvarSlett
 3. Deilige farger! :-D Neste som sukkertøy.

  SvarSlett
 4. Fine! Nesten så man skulle hatt hele bunken. :o)

  SvarSlett
 5. Mange fine,
  liker bunker jeg også..*ler*..
  God helg :O)

  SvarSlett
 6. merker jeg trenger et kleenexetui etthvert!

  SvarSlett
 7. Herlige bunker, bilder og farger!!! Utrolig kule bilder altså!:)

  SvarSlett
 8. Utrolig mye pent du syr, og så mange pene stoff du har! Du er jo i tillegg effektiviteten selv!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!