torsdag 12. august 2010

Avklipte tråder fra mitt nyeste prosjekt

Jepp, driver og syr mange små saker (ordelt med vilje, fordi det er små saker og ikke småsaker;). Mange små saker gir masse avklipt tråd. Syntes det så så fint ut der det lå, det krevde rett og slett en sypause for å bli avbildet :) Rød, hvitt og turkis er virkelig en herlig fargekombinasjon! En av mine favoritter fortiden. Rett og slett friskt!


5 kommentarer:

 1. Kunst! Herlig altså, sånn inspirasjon som bare dukker opp :)

  SvarSlett
 2. utolig morsome bilder. god det er fler med masse tråder etter en symaskin jobb.. og takk for hyggelig kommentar..
  jeg skal kjøpe meg ny symaskin da min gamle tok kvelden. hva anbefaller du for maskin. (du syr så mye så jeg må bare spørre) ha forsatt en fin kveld.. klem

  SvarSlett
 3. "Viktig melding"!:

  Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

  Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

  Spre budskapet :o)

  http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

  Og at avklipte tråder kunn værr sååå dekorativt da gitt!! :o)

  SvarSlett
 4. Ja,sant det fine farger :) Og Guro, vet ikke egentlig om jeg er rette person å spørre om symaskinvalg i og med at jeg bare har hatt 2 stykker. Men jeg er ihvertfall veldig fornøyd med den jeg har nå. Du kan se den i dette innlegget:http://handmadevibeke.blogspot.com/2010/05/orden-i-sysakene.html

  Symaskinen er kjøpt brukt på Finn og er fra 80tallet. Funker som bare det, og føler jeg fikk mye for de 2000 kr jeg ga for den. Nye billige symaskiner er ingenting å satse på! Lykke til på symaskinjakt :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!