fredag 9. juli 2010

Veske i glade sommerfarger

Jeg har lenge hatt lyst til å sy en skikkelig veske, og i går fikk jeg endelig tid. Det krever alltid endel tenkearbeid når man ikke har sydd det før, så har lenge holdt meg til de tingene jeg vet at jeg kan sy.

Veska er sydd med innsnitt, og en lomme på utsiden. Innsiden har en mobillomme og en stor lomme, samt en hempe med nøkkelring. Veska er til salgs i min eplabutikk, og du kommer direkte til produktet ved å trykke på bildene.


6 kommentarer:

 1. Så søt - og så friske farger! Lykke til på marked i helgen!

  SvarSlett
 2. Verkligen, verkligen fin!!! Somrig!

  SvarSlett
 3. Hærlig veske i hærlige farger :) Klem Beppe

  SvarSlett
 4. Skinnende, flott fargekombinasjon! Kjenner meg igjen i det der med at tenking tar tid ja. Tar meg rett som det er i å stå midt på gulvet og tenke, lenge... God helg!

  SvarSlett
 5. Her sitter jeg og spiser anti-kolestrolfrokosten min - musli basert på havre og nøtter, frukt, bær og vaniljekesam. Det er heldigvis veldig godt ;). Våknet før 5 (!!!) - og har ryddet på syrommet mitt til nå. DET trengs ;). OhMyGod. Leser nedover her at du er en Blå-Marked-dame. Jeg har faktisk bare vært innom BLÅ en gang - en vakker og varm søndag i forrifjor - men jeg skjønte jo at dette var et av My Places On Earth. Følger med på facebooksiden deres, så er litt med ;). Har også tenkt at en vakker dag kanskje jeg pakker budeiebutikken min i bilen og deltar jeg også. Bor ca. 10 mil fra tigerstaden. Har lyst. Det gikk slik unna i nettbutikken min før sommeren her - + at jeg har en del bestillinger + at det er sommerferie på madammen - så det blir ikke i sommer i så fall. Lykke til i morgen. Hei og hopp - ha det godt ;).

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!