onsdag 21. juli 2010

Vannskåler til de firbente

På varme dager trenger hundene masser av vann. Jeg har en vannskål fra før som jeg ha hatt med meg i parken og rundt omkring. Men så irriterende at den suger vann, og velter lett som ingenting. Behovet for noe mer stødig var tilstede. Etter inspirasjon fra boka "Sy og strikk til hunden" av Mette Syrstad Høydal ble disse vannskålene til. Det tok meg to prototyper og en hel kveld å få det til sånn jeg ville ha det. Men resultatet ble som jeg ønsket meg :)

Voksduken er sømløs, så den lekker ikke. Lett å tørke av etter bruk og enkel å pakke sammen. Dessuten synes jeg verden trenger litt mer fargerike hundeskåler! Alt sånt hundeutstyr er alltis sånne møkkete farger...

Den øverste prototypen beholder jeg selv, men de tre nederste er til salgs i min epla-butikk. Du kommer rett til produktet ved å trykke på bildet :) Fortsatt gode parkdager ønskes dere og deres eventuelle firbente!9 kommentarer:

 1. Så smart! Og freshe! Veldig fine :)

  SvarSlett
 2. Geniale og knalltøffe ;)

  Det var nesten som jeg fikk lyst på en hund, bare for å ha en slik skål.....hehe ;)

  SvarSlett
 3. så utrulig lurt! de va jo kjempesøte

  SvarSlett
 4. Så fine! Det var virkelig smart kommet på! Flink du er!

  SvarSlett
 5. Så utrolig lurt Vibeke!!Disse må du ta med deg på en stand hos en hundeutstilling en gag,da skal de nok få bein å gå på! så dumt jeg ikke har hund selv...;D

  SvarSlett
 6. dette er noe av det lureste jeg har sett på lange tider :D hadde jeg hatt hund hadde jeg garantert kjøpt en sånn! genial på fjelltur og ignende :O)) håper du har en flott sommer :O) klem Mica

  SvarSlett
 7. Kjempefine Vibeke! Helt genialt for oss med firbente på tur! :)

  SvarSlett
 8. Synd eg ikkje har hund! :)

  PS. på sida mi ligg ei lita utfordring til deg frå meg...

  SvarSlett
 9. denne var bare superlur!!
  og så FINE!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!