søndag 11. juli 2010

Pakketid

Vi pakker! Og jeg innrømmer gjerne at jeg hater å pakke! Det er så mye å tenke på og huske på, og nå fortiden er jeg ekstremt dårlig på å huske på. Er vel det man kaller ammetåka. Selv velger jeg å kalle det søvnmangel.

Litt husker jeg allikevel på. Som denne lommeboken. Alltid når jeg er på tur savner jeg et eget sted for landets myntenhet. Myntene blander seg med de norske, og ender opp med å ikke bli brukt. Jeg så derfor behovet for en egen lommebok - og dette er svenskelommeboka mi :) I morgen reiser vi nemlig nedover Bohuslänkysten i vår nyinkjøpte combicamp. Campingliv er undervurdert - når ellers har man den friheten til å bli eller dra akkurat når man vil? Jeg gleder meg!


En skittentøyspose jeg sydde for lang tid tilbake er med. Denne er til undertøy.

Henrik er badet og klar for camping :)

Også har jeg sydd meg et bokmerke. Har hatt planer om det kjempelenge - men det er ikke alle ideer man får gjennomført med en gang. Jeg må bare perfeksjonere designet, så kommer jeg nok til å legge ut noen varianter for salg. Men dette turkise og grønne bokmerket er mitt mitt mitt :)


Har tenkt til å prøve meg på Drømmehjerte, den har jo fått gode kritikker. Men skal jeg komme med en bokanbefaling til dere så må det bli "La den rette komme inn" av John Ajvide Lindqvist. Virkelig utrolig bra bok! Men er du lat kan du også se filmen - utrolig kul!

Og så ser jeg at jeg nå har 99 følgere!! Vanvittig :)
Utrolig hyggelig alle faste følgere, alle dere på bloglovin, og alle dere som tilfeldigvis havnet innom. Jeg synes det er skikkelig stas, og har bestemt meg for å feire med en give-away når jeg har over 100 følgere. Så nå håper jeg skikkelig at jeg kan sette i gang feiringen med en gang jeg kommer tilbake fra ferie :)


Til slutt ønsker jeg alle god ferie (igjen - dette er vel tredje gangen...)!

11 kommentarer:

 1. Campingliv er herlig ;) Vi reiser snart på bobiltur, og jeg gleder meg ihjel ;)

  Kos dere på tur og nyt ferien ;)

  SvarSlett
 2. Så mange flotte innlegg det var kommet siden sist jeg var innom! Kjempebra med tips til Picasa, prøver meg litt fram fortsatt men merker forbedringen ja! :) Så koselig at du tok meg med på listen over gode Epla-kjøp også. Kos dere masse på ferie, likte virkelig Drømmehjerte så den tror jeg du får noen fine timer med :)

  SvarSlett
 3. Kos deg med campinglivet og "drømmehjerte"! Ei god bok, som eg las på tur i Afrika i haust... Du kjeme nok til å lika den! :)

  God ferie! :)

  SvarSlett
 4. En egen pung er alltid smart å ha med - og din var jo så fin! Håper du får en knakende fin campingferie, det hørtes veldig deilig ut!

  SvarSlett
 5. God camping ferie! Høres koselig ut:)

  Og så mange små praktiske ting du har sydd deg, smart!

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å høre om livet som combicamper! God tur alle tre + oscar;)

  SvarSlett
 7. Smart med egen portmonnä för utländska mynt!!! och smart med bokmärkssömnad!! :-) Hoppas ni får det underbart på semestern! Ni skall till mina trakter (jag bor i Göteborg).

  SvarSlett
 8. Kos dere så masse på tur!! Ser du har laget mye fint når jeg har vært borte. Uff ja pakking ja.. her er det pakking igjen, selvom jeg kom hjem i går, videre til island nå. Litt stress, selvom jeg ikke lider av "søvnmangel" hehe :-)
  GOD TUR!
  klem

  SvarSlett
 9. Heisann,
  Håpe du kose deg på tur, og glede meg te give-away når du komme tebake, for i skrivende stund e det 101 følgere ser eg :o)

  Så du lerte deg tysk i Sveits du altså? Slettes ikkje dumt valg det heller tenke eg nei. Det e sånne år med kun "luksusproblemer" som en aldri glømme, ikkje eg jaffal :o)

  SvarSlett
 10. Goood ferie, litt sånn på etterskudd! Må bare si at du har laget utrolig masse flott de siste ukene, det gjør du jo alltid!!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!