tirsdag 27. juli 2010

Norgesglass i bruk

Jepp, da har vi også fått sånne lamper. Endelig:) Glassene ble kjøpt inn for ca et halvt år siden, men det er ikke alltid lett å få tid til selv de små prosjekter med en liten Henrik i hus. Ihvertfall ikke når mamman i huset bare syr og syr i ledige stunder...

Vi endte opp med å kjøpe en billig IKEAlampe. Når jeg sier "vi", så mener jeg i denne sammenheng Peter... Han har skåret til en runding av hard plast som passer inn i lokket. Resultatet ble helt supert, og nå har vi to stykker som henger over kjøkkenbenken og gir det perfekte arbeidslys :)

15 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig!! :) helt fantastisk!

  SvarSlett
 2. Utrolig hvor dekorativt det er med norgesglass!

  SvarSlett
 3. Så fantastisk kult! Jeg har en del norgesglass, men har aldri tenkt på å bruke på denne måten... *noterer*

  SvarSlett
 4. Superfint, mulig jeg stjeler denne idèen;)

  Er det 2 liter du har brukt?

  SvarSlett
 5. Så stilig. Har hørt om dette før, men aldri sett det i "action". Artig :)

  SvarSlett
 6. Har nå satt inn 25w spotlightpærer som har reflektorer på sidene, så blir man ikke blendet, og lyset går dit det skal - nedover.

  SvarSlett
 7. Åh, sånne har jeg også sett på, men de har havna på den uendelige lista over ting jeg skal gjøre en dag jeg får mye tid til overs...
  Har også sett på disse http://www.etsy.com/listing/52430791/vintage-atlas-half-pint-mason-jar?ref=sr_gallery_11&ga_search_query=+jar+soap&ga_search_type=handmade&ga_page=&order=&includes[]=tags&includes[]=title
  Åjsann, den linken ble lang, men de er ihvertfall dritstilige likevel, og det kan vel ikke være vanskelig å lage?
  Tusen takk for alt skrytet i bloggen min, du har jo en fantastisk blogg selv. Skal lese hele greia en dag det regner! Hilsen Kaptein Biff!

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelige tilbakemeldinger:) Vi har brukt 2liters-glassene, og det fungerte supert. Og takk for tips om dispenserene! Er jo midt i blinken på de små Norgesglassene som står hjemme hos mamma og pappa. Skal ikke se bort fra at vi får gjort noe sånt. Hadde i grunn bare tenkt å ha lys i dem, men dispenser er jo så mye stiligere!

  SvarSlett
 9. Veldig stilig! Sånn har de hengende i vinduene på favorittkafeen min "Den siste glæde" her i Lillesand! Grattis med nye lamper!!!!=D

  SvarSlett
 10. Jøje meg - skal sei du er produktiv! Alt det fine, nye du har laga sidan sist eg kikka innom! Og desse lampane var superfine! Ja - vi elskar Norgesglas!

  SvarSlett
 11. Så kult! :) Har noen Norgesglas liggende selv. Få se hva vi bruker de til.

  SvarSlett
 12. Tøffe!

  men blir det ikke utrolig varmt inni der, tenker når det er helt tett? ikke noe særlig med lufting...?

  SvarSlett
 13. Det blir varmt men ikke helt krise egentlig... har prøvd å bruke LED-spotlightpærer nettopp med tanke på å få lavere temperatur, men vi likte ikke lyset, som var litt kaldt. De er festa i toppen med en plastplate (skåret ut av en skjærefjøl) som igrunn gir litt dårlig ventilasjon. Jobber her med en løsning med metallplate der jeg kan bore hull til utluftning... men ting tar jo som kjent tid... :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!