tirsdag 20. juli 2010

Lommebøker

I dag har jeg igjen hatt litt alenetid, og fire lommebøker ble ferdige. Har også fått sydd en helt ny ting, men har ikke fått tatt bilde ennå. Da jeg var ferdig var det altfor mørkt til å bilder... Forøvrig perfekt vær for produktbilder om dagen. Overskyet gir virkelig det beste lyset! Desverre ikke like bra sommerferievær, men har troen på at det går seg til :)

Alle lommebøkene er til salgs, og du kommer rett til produktet ved å trykke på bildet. Jeg har også oppdatert butikken med punger som har vært ferdige lenge. Endel nytt i butikken nå :)


3 kommentarer:

  1. Så flink og produktiv du er! Jeg brukte nesten en hel kveld på en! Har grudd meg sånn til å sy med glidelås, så har bare utsatt det til jeg kunne ha Mamma der som assistanse! ;)

    SvarSlett
  2. Herlige farger! Var nettopp innom Eplaen din....og vet nå hva den nye tingen er! Herligheten, du imponerer stadig med kreativitet og nytenkning! Flinka! :)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!