torsdag 29. juli 2010

Kortholdere og mini-etuier

I går kveld satt jeg og plundret og plundret og sydde og vrengte for å finne en ny måte å sy mini-etuiene mine på. Denne gangen holdt det ikke å vrenge mentalt i halvsøvne sånn som jeg pleier. Her måtte jeg sy prøvemodeller, og til og med splitte opp. Til slutt satt det! Og da viste det seg at de passer akkurat til kort. Og det passet bra! Jeg elsker jo å sy disse små, men butikken (og toalettmappa mi...) er etterhvert overfylt. Allikevel har jeg en haug med lapper som er klipt ut. Hver gang jeg syr andre ting, og har stoffene fremme, pleier jeg nemlig å klippe ut en lapp eller to til mini-etuier også. Jeg håper å få lagt ut noen kortholdere i butikken før helgen, resten kommer etter :)

Noen mini-etuier ble det også. Har flere halvsydde liggende, så det kommer nok flere etterhvert :)
Og brått har alle hundeskålene blitt solgt, så skal prøve å finne tid til å sy flere. På lista står også lommebøker. Har egentlig en uendelig lang liste over ting jeg vil sy, men fortiden pusser vi opp soverommet - og syrommet mitt (som egentlig er Henrik sitt rom..) er midlertidig soveplass. Ferdigklipte lapper er derfor alt som blir sydd sammen i disse dager.

10 kommentarer:

 1. du er så farlig effektiv... blir imponert jeg

  SvarSlett
 2. Nydelige etuier du har sydd! Nå har jeg vært inne og drømt meg bort i epla-butikken din :) Så nå lurer jeg på - er det plass til en av kortholderne oppi lommebøkene?

  SvarSlett
 3. Tusen takk dere! Så hyggelig at du drømmer deg bort i epla-butikken min, Anne. Kortholderne passer fint i lommebøkene :)

  SvarSlett
 4. Åj åj, så mye fint du syr!!Herlige stoffer med herlige farger og mønstre også:)Må følge med her altså, ingen tvil!Ha en fin sommerkveld!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar! Det varmer! Jeg har også tenkt på å sy kortholder, men har mistet litt piffen når det kommer til sying. Skulle sy en pose til noen leker som storebror hadde. Brukte flere timer og alt gikk skeis....bye bye syglede, kom snart igjen! Som du sikkert skjønner er jeg ikke av den tålmodige typen! ;)

  SvarSlett
 6. Masse fint her! Herlige farger!!:)

  SvarSlett
 7. Oi så masse fint du har laga!
  Og så effektiv du e! Flinka!
  Like stoffan du bruke så godt!
  Klem fra tøvsjura Kristine

  SvarSlett
 8. Disse er supersøte - akkurat som alt annet du lager! =)

  Du har ikke en variant med en løkke som kan træs inn på håndleddet, da? For sånne som aldri blir voksne nok til å føle seg vel med veske... *ler*

  Noen ganger har jeg ikke plass til kortet i baklomma - og andre ganger passer det seg liksom ikke! *ler*

  SvarSlett
 9. Så fine kortholdere! Kjekt at du fant ut en bra metode da. :) Du er produktiv!

  Har forresten lagt ut litt reklame for deg på bloggen min. Håper det er greit :)

  GOD HELG! KRAM

  SvarSlett
 10. Fine og fargerike! Veldig inspirerende å titte innom her, selv for en kløne med nål og tråd. Nå har jeg lyst på Norgesglass-lamper!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!