lørdag 3. juli 2010

Gode eplakjøp

Jeg elsker eplakjøp! Hyggeligere handler skal man lete lenge etter, både som kjøper og selger :) Under er et lite utvalg av ting jeg har handlet.Først ut er smekke med fru Ku fra Strand. Dette er det nyeste kjøpet - og jeg digger den! Den er skikkelig robust og godt sydd, en smekke med tak i. Kvalitet fra ytterst til innerst. Har ikke turt å bruke den ennå, synes den er nesten litt for fin. Venter på den perfekte anledningen for førstegangsbruk :) Og jeg lånte bilde av deg Unni, håper det var ok.
Nok en ting fra Strand. Handlenett med fru Ku. Dette var den første handelen på epla for min del - og det var ikke engang jeg som handlet den. Ble så lei meg da jeg så at den var solgt for jeg ønsket meg den veldig. Så gleden av stor da jeg pakket den opp på julaften. Gleden har ikke blitt mindre med tiden. Fru Ku er i hyppig bruk. Spørsmål fra Peter av typen "hvor er..." besvarer ofte med "Ligger i fru Ku." :)Unni Strand var forøvrig min første kunde - og tålmodigheten og hjelpsomheten selv da paypal ikke virket som det skulle. Hun var så forståelsesfull og mailet meg om tips og forslag. Akkurat som hun fortsatt kommer med tips til eplabrukere i sine eplatipsspalter på bloggen sin :) Jeg liker så godt den kollegiale tankegangen! Så mitt første møte med epla var virkelig postivt! Takk Unni :)
Et hvitt englemaskesjal fra byVeronica. Hun kaller de for engler, og jeg synes det lyder så flott! Dette er det perfekte vår- og høst-sjal. Det tar overaskende lite plass, og varmer også overaskende mye. Samtidig er det luftig, så det blir ikke for varmt dersom vårvarmen kommer :) Disse englene kan du få i flere farger. Veronica er forøvrig en liten engel selv som har heklet en hel pute til meg i skikkelig Vibekefarger med utgangspunkt i logoen min :)

Magneter! Jeg elsker magneter! Har en liten hær på kjøleskapet som jeg har samlet opp igjennom, og nå har jeg også bestilt utstyr for å lage mine egne. Jeg gleder meg!
De runde magnetene er fra Maganda. Har sett på magnetene hennes kjempelenge og ønsket meg noen. Så da vi var på samme marked måtte jeg bare! De er så utrolig fine, og virkelig flott laget :) Digger fargene og mønstrene og synes de gjør seg helt supert på kjøleskapet vårt. Gunn har virkelig sansen for det estetiske og det merker man fort når man er innom bloggen hennes, eller mottar en pakke i posten fra henne. Jeg har tidligere bestilt noen øredobber og pakken var virkelig forseggjort :)


Pacmanmagnetene er fra Heimlaga. Hun lager virkelig de kuleste tingene av perler, og designene hennes kan du få i nøkkelring, magneter, øredobber og mye mer. Jeg har mottatt flere ting fra henne - og har alltid vært så fornøyd :)Sist ut er doskilt fra Quack. Dette hadde både Peter og jeg ønsket oss lenge, og den gjør seg virkelig godt på døra - og er akkurat passe stor :) Kul!!8 kommentarer:

 1. Så mye fint!
  Epla shopping er et supert alternativ :)
  Har selv handlet en nål fra Maganda & venter nå på pakke fra Strand :)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Fine kjøp det der ja! Eg har nettopp kjøpt stoff på Etsy. Fekk første pakken i dag! Lykke lykke.

  Siden du lage så mye fint og har ein herlig og fargerik blogg ligge det ein award og vente på deg hos meg :-)

  Ha ein finfin kveld!

  SvarSlett
 3. Så mye fint på Epla altså! Sett på mye av det samme som du har handlet! :) Skikkelig stilig alt det du har handlet.

  SvarSlett
 4. Så mye fint! :) Epla er gull verdt, altså.

  SvarSlett
 5. Å, så mange fine ting! Gøy. Så bra med den nye rydde-funksjonen også! Gleder meg til å ordne litt. Må bare få lagt ut flere ting først. Ting tar tid her i hus :).

  SvarSlett
 6. Hei!
  Takk for at du skriver så hyggelig om meg og tingene mine!
  Det betyr så mye å vite at det man lager betyr noe for andre og at det blir brukt!
  De søte pungene fra deg var noe av det første jeg kjøpte på Epla også! De ble koselige gaver. Den ene til en jente i barnehagen til Moa. Jeg synes det er hyggelig å gi barne skikkelige, hjemmelagde ting når datteren min er invitert i bursdag. De får alltid så mange disneyprinsesseting og sånt...
  Kjempefint innlegg du har skrevet om bilderedigering! Det er bra at det er enkle programmer man kan laste ned og bruke.

  SvarSlett
 7. Heisann,
  Fant deg via "Snedig snelle" og det e eg glad for, for her blir eg værranes :o)

  Såååå masse flott du lage!!

  SvarSlett
 8. For ett koselig innlegg!! Tusen takk for de fine ordene!!! Jeg er også strålende fornøyd med mine Handmade Vibeke produkter!!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!