mandag 19. juli 2010

Feriestrikk og give-away

Så hyggelig å komme hjem til over 100 følgere! Det ble jeg skikkelig glad for :) Og som lovet ønsker jeg å feire med en aldri så liten give-away. Men jeg vil høre med dere hva dere ønsker å vinne. Jeg tenkte derfor å lage en liten avstemning som du finner på venstre side i bloggen min. Du kan velge mellom valgfri lommebok, iPhone-etui eller sminkepung fra min eplabutikk. Et mini-etui vil gå som andrepremie :) Bli med å stemme på hva du vil vinne, så kjører jeg på med en give-away om litt.

Ellers kan jeg si at det er ikke så mye man får strikket når man er på tur med baby... Jeg hadde jo de strikkeforventingene etter fjordårets campingtur. Dagene da gikk jo stort sett med til å sole seg og strikke mellom byvandringene. Nå gikk de med til Henrik. Men et par sokker ble ferdige, og et par påbegynt. Det var jo ikke stort med tanke på at jeg hadde med med to bæreposer med garn og to strikkebøker...2 kommentarer:

  1. Stemt! Til tross for at du ikke fikk strikket så mye som du ønsket, så må jeg jo si at dette var jo ett utrolig flott par med strømper til småen! Herlige farger!!:) Takk for kommentar på teppet! Det var litt arbeid, men det går fort unna når man først kommer i gang... Bare vent å se:)

    SvarSlett
  2. No har eg stemt..var vanskelig å betemme seg for eg ville helst hatt alle tre..
    Sokkane var kule! Det er godt du klarer å strikke slike lure ting! Hausten kjem anten ein vil eller ikkje :) Sånn som det er her no kjem eg vel ikkje til å merke forskjell!
    ha ein fin kveld!

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!