onsdag 9. juni 2010

Vibekes forelskelser

Er det noe jeg liker så er det å leke med gode fargekombinasjoner. Og det får man virkelig gjort når man lager dagens forelsker på epla.no! Denne gangen har jeg prøvd å få inn så mange av mine favorittbutikker som overhodet mulig. Så 20 produkter ble lagt i min ønskeliste - og av de er 16 plukket ut til førsteside. Ta en titt på epla.no for å se mine forelskelser. Anbefaler virkelig å prøve - det er kjempegøy! Jeg pleier å ta utgangspunkt i et av mine produkter, så bygger jeg videre på det. Og jo flere farger på produktet, jo mer utfordrende og artig blir det å lete rundt etter flere produkter som har akkurat de samme fargene. En utrolig tilfredsstillelse når man finner en som har akkurat den samme fargekombinasjonen! Hmmm... tror jeg er fargenerd!


5 kommentarer:

 1. For en herlig fargeside! Oog, tusen takk for at jeg fikk bli med!!! :)

  SvarSlett
 2. Og, snille deg, så gøy at Conversa var representert! Du er så flink fargesammensetninger! Og stoffet i forrige innlegg er et av mine favorittstoff. Holder på med en liten kjole i det stoffet. Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 3. For en flott forelskelse!
  Jeg kunne nesten gjette hvem skaperen av forsiden var
  bare på fargevalgene :)
  ♥Takk for at mine mariposa fikk bli med i så fint selskap.

  SvarSlett
 4. Herlige farger:-) Kan tenke meg at du koste deg når du holdt på med dette:-)

  SvarSlett
 5. Hehe, så det er ikke hemmelig at jeg er glad i rødt og gult, nei;) Og kjole i det stoffet høres helt fantastisk ut!:) Og ja, jeg koser meg veldig med å lage dagens forelskelser, + at det er en veldig fin aktivitet for å oppdage nye spennende butikker på epla:) Anbefales!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!