fredag 18. juni 2010

Turkis og blomster

Jeg er inne i en skikkelig turkis periode! Gir meg en skikkelig frisk sommerfølelse. Synes turkis passer med nesten alle farger og koser meg med å prøve meg fram :) Til og med navnelappene mine har blitt turkise...
Dette blomstrete stoffet har derfor fått lov til å bli iPhone-etuier sammen med turkis. Tidligere har jeg hatt en pensjonert iPhone som har fått lov til å være fotomodell sammen med etuiene mine. Det er ikke alle unnt å få lov til å bli modell på sine pensjonistdager... Men iPhonen er nå levert tilbake i håp om at den skal få enda et nytt liv - og det er jo bedre enn å være pensjonert modell :) Så selv om disse etuiene er sydd uten en modell, så har jeg sydd disse så mange ganger at jeg garanterer for perfekt passform! Alle e til salgs og du kommer rett til produktet i min eplabutikk ved å trykke på bildet.


Ønsker alle en flott helg! :)


12 kommentarer:

 1. du har så rett så rett,turkis er fantastisk til det meste,freshe navnlapper!

  SvarSlett
 2. Digget den gule! Og det var veldig fine merkelapper i turkis.

  SvarSlett
 3. Turkis er sommerlig og knall! Herlig med sterke farger.

  SvarSlett
 4. Jeg deler din entusiasme! Turkis er fantastisk!! Grøn og turkis.....er mine og Leos (hehe) favoritter:D

  SvarSlett
 5. Turkis er fint til nesten alt, så er ikke så dumt med turkise lapper:)

  Nok en fin produksjon fra deg!

  SvarSlett
 6. Turkis er ein hærlig farge:) Hvor har du kjpøt navnlappene? Dei e bare så stilige:)

  SvarSlett
 7. Turkis er en veldig fin farge:-) Jeg er så imponert over hvor produktiv du er:-) God helg!

  SvarSlett
 8. Eg e enig med Linda, du e jo superproduktiv!! Og alt du lage falle i smak hos meg. Det e så flotte fargar og herlige mønstre at eg blir gla! :-)

  Flotte lappar òg, tror eg må våga meg ut på litt sprekare fargar neste gang eg bestille :-)

  SvarSlett
 9. De merkelappene var kjempefine,du lager SÅ mye lekkert. Har akkurat vært inne på butikken din og handlet meg en blå/hvitprikkete pung. Gleder meg til å få i posten :)

  SvarSlett
 10. NÅ har jeg byttet ut Nokiaen med iPhone i etuiet mitt! Åhr, det er fantastisk! Jeg var igrunnen så imponert som jeg kunne bli over det, men når jeg så hvor presist målene er på det......ble jeg ENDA mer begeistret og imponert! :)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for så hyggelige kommentarer! Det gjør meg så glad :) Navnelappene er fra minanamnband.se. Og så hyggelig med handel Ida :) Sender avgårde på mandag. Og Veronica - så godt at du er enda mer fornøyd nå! Begeistring liker vi :)

  SvarSlett
 12. Så fine!! Jeg elsker turkis selv. Blir liksom aldri lei den fargen. Og i kombinasjon med blomsterstoffet ble det jo helt knall! Du har ikke planer om pung/etui i samme farger/stoffer, vel? :D

  Og forøvrig: den gule vesken var superfin! Og slett ikke "for gul" ;) Ha en super kveld i solen!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!