onsdag 23. juni 2010

Stripesokker

Flere sokker er klare. Jeg raser ut sokker som bare det! Men bare barnesokker. Jeg har strikket to par voksne sokker og det blir nok med det. For mye jobb for alt for lite.. Men disse små - man rekker ikke å bli lei av fargene og stripene før man er ferdig. Og jeg blir veldig fort lei og vil videre til neste strikketøy. Det morsomme er jo hvilke farger man skal bruke og hvilket mønster :) Også har jeg vært så heldig at Peter har festet trådene:) Det er nemlig noe av det kjedeligste jeg vet....

Her er altså nok et par til barnehageHenrik når den tid kommer. Ja for de trenger vel enorme mengder ullsokker - gjør de ikke? ;)
7 kommentarer:

 1. Så fine sokker! Klart de trenger mange par ullsokker! Jeg finner aldri to like ullsokker til Fredrik så da er det lurt å ha mange par for da er sannsynligheten for å finne i alle fall ett matchende par litt større :)

  SvarSlett
 2. Enda et par fine sokker, jo! Smart å lage sokker nå, for når høsten kommer og han trenger dem så er det garantert noe annet du har mer lyst til å lage!

  ... jeg var cirka 1 cm unna å bestille både knallgrønt, oransj, rødt og turkis garn hos Pickles i dag. Helt til jeg kom på at jeg har jo egentlig en HAUG med garn hjemme - i knallfarger. Men jeg ble så inspirert av deg, heldigvis hadde jeg vett til å tenke meg om. Må nemlig strikke litt mer av garnlageret først! ;)

  SvarSlett
 3. SKa sei du e produktiv ja! Finfine sokkar detta og. Og selvfølgelig e det behov for et utømmelig lager med ullsokkar! Får aldri for mye av det :-)

  SvarSlett
 4. om man stopper innom boggen din, er man garantert å bli inspirert, og imponert over alt det fine du syr :)
  mange herlige stoffer og kombinasjoner..rett og slett HERLIG!
  ha en flott sthans kveld!
  ----> gunnhild

  SvarSlett
 5. Nok en gang må jeg bare si at du er utrolig heldig som har sånn en hjelpsom mann!!! Og, sokkene....de er jo bare råsøte! Jeg er i full sving med barnehagekolleksjonen...og sokker, ja det står også på planen:)

  SvarSlett
 6. Jeg strikket mange par i samme farger, for da gjør det ikke noe om en sokk mystisk er borte. Og det er deilig å ha mange å ta av! Så koselig par det ble!

  SvarSlett
 7. Supre sokker! Jeg har ikke selv helt fått teken på hælen (skal nok lære meg det snart) men lager litt votter (til husbruk)Gøy med strikking og bedre når det er til små.:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!