tirsdag 8. juni 2010

Stelleveske

For en liten tid tilbake fikk jeg spørsmål om ikke jeg kunne sy en stelleveske. Det syntes jeg hørtes ut som en morsom utfordring. Jeg synes Pippi sier det bra når hun sier "det har jeg aldri gjort før - så det tror jeg sikkert at jeg får til". Godt sagt, men ikke alltid like lett å tenke sånn..

Uansett: Kunden ville gjerne ha stoffet i brunt med hvite blomster kombinert med gult. Jeg syntes da det var en god idè med voksdukstoff, siden en stelleveske jo skal være ute i all slags vær. Jeg har aldri sydd i sånt stoff før - og syntes det var litt utfordrende. Det "kladder" når man syr det, og å vrenge bæreselen var mildt sagt vanskelig. Men det gikk selvfølgelig til slutt :) I bæreselen har jeg sydd inn et lag med fleece, så vesken skal være litt mer behaglig å bære. Sevfølgelig lange hanker så den kan henge over styret på barnevogna. Alle utsatte sømmer er sydd minst trippelt, så denne veska bør tåle mye!
Lokket har fått kantbånd i gult.
Her er innsidene før veska er sydd sammen. En side med en stor lomme foldet nederst og med strikk øverst for å kunne romme masse. En helside med glidelåslomme, en kortside med en liten glidelåslomme og den siste kortsiden har fått en lomme til mobiltelefonen eller noe annet lite.

Å sy en stelleveske var jammen mer tidkrevende enn det en skulle tro. Mye tankevirksomhet bak denne veska for å få den så brukervennlig og romslig som overhodet mulig. Så får jeg bare håpe at kunden blir fornøyd :)
Ønsker du en stelleveske kan du ta kontakt på mail.

21 kommentarer:

 1. Vibeke,den ble knallbra!!Så kule farger og smarte løsninger:D

  SvarSlett
 2. Mye tankekraft viste seg jo å gi et fantastisk bra resultat! Digger både design og stoffvalg :)

  Det er sikkert lurt å ha et vannavstøtende stoff i veska, men jeg tenker det kanskje bare kan være skjult/være inni - om man ikke ønsker den glatte overflaten, men samtidig ønsker å holde bleiene tørre i regnværet :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk! Flott og fresh fargekombinasjon, og jeg er jo som vanlig storimponert over arbeidet ditt! Flink som bare det er du!:)

  SvarSlett
 4. så utrolig.. den var d... lekker... misunelig

  SvarSlett
 5. wow, den var knallkul :) Hvor mye tar du for å sy en slik ? ;);)

  SvarSlett
 6. Hiver meg på spørsmålet fra Komadyret; pris?
  Den veska var kjempestilig - du imponerer stadig!

  SvarSlett
 7. Kaanon kul! Den var genial! Hovudet mitt arbeider med å designe ei slik veske! ;) Berre det at eg tør ikkje begynne ein gong! Det er mykje arbeid! Denne her var fantastisk kul!

  SvarSlett
 8. Så hyggelig med så mange fine kommentarer :) Det er som dere sier mye jobb- En stelleveske kan bli din for 1200,- Bare å sende en mail dersom noen er interesserte :)

  SvarSlett
 9. WÆÆ så kuuul!!! Du er jammen meg bare helt supoer flink!!!!!

  SvarSlett
 10. Den var bare utrolig stilig!!!

  SvarSlett
 11. Nemmen! Steike, du e dyktig!! Og at det va litt av et prosjekt e ikkje vanskelig å tenka seg! Resultatet blei ihvertfall upåklagelig, både i fargar, stil og utføring... Superfin!

  SvarSlett
 12. Jeg sier bare WOW!!!
  Så flink du er!!!!!!

  SvarSlett
 13. Kjempekul stelleveske. Jeg har desverre ikke barn enda, men kanskje du får en bestilling om fire/fem år ;)

  SvarSlett
 14. Utrolig flott veske! Skal si du er dyktig! Tusen takk for fin kommentar hos meg! Jeg er ganske så fornøyd jeg ja!

  SvarSlett
 15. Löjligt snygg!!!!!!! VEM säljer detta vexdukstyg???? Är så impad av din utfina sömnad!! :-)

  SvarSlett
 16. Åååå den blei bare så fin altså!
  Likte den så godt.
  Gjorde sæi med det gule kantebåndet:)

  SvarSlett
 17. WOW, det er den fineste stelleveska jeg har sett!! Utrolig flott, bra jobba Vibeke:)

  SvarSlett
 18. Ååå, den stiligste stellevesken jeg noen gang har sett. Nesten synd at jeg ikke skal ha flere barn :/

  SvarSlett
 19. Kjempefin! Jeg også er utrolig imponert!!
  Elsker stoffet og fargekombinasjonen:)

  SvarSlett
 20. Wow! Den var kjempestilig!! :D
  Skjønner at den må innebære mye jobb og tenking... Du er supergod til å tenke praktisk og så dyktig med symaskina!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!