mandag 21. juni 2010

Sokker til lille

Hadde noen sagt for en tid tilbake at jeg skulle bli en sokkestrikker så hadde jeg virkelig ikke trodd dem! Det har nemlig vært en skikkelig vrien sak å begynne på sokk nr 2. Men med barnesokker så tenker jeg ikke engang over det. Så rart! Jeg elsker å strikke disse små parene, og med striper så er det jo en lek. Herlig tankeløst arbeid i sommersola :)11 kommentarer:

 1. SÅ søte labber! Fine farger sammen =)
  Ha en fin uke, hilsen M

  SvarSlett
 2. Så fine de ble. Har sokkeskrekk, så nøyer meg med å se hvor fint andre får det til:)

  SvarSlett
 3. Hærlige!!! Deilige farger, som kommer til å glede små fotelanker gjennom hele året!!:)

  SvarSlett
 4. Kjempeskjønne!! Heldig liten Henrik me varme fine føtter :-)

  SvarSlett
 5. For noen kule bilder du har klart å ta av noen lubber...Misforstå meg rett, sokkene er kjempefine og friske i fargene, men det er tross alt et par sokker. Likte veldig godt ditt fiffige oppheng på rammen! Kreativt! =)

  SvarSlett
 6. Fine sokker!! Jeg tror faktisk aldri jeg har strikket et sokkepar. Kanskje det er håp for meg også?? :)

  SvarSlett
 7. For en flott fargekominasjon! Har i likhet med Marianne skrekk for å strikke sokker, så jeg husker jeg brukte å bytte julegaver med lillebror tidligere. De hjemmestrikka sokkene han fikk mot flaksloddene og sjokoladen jeg fikk :) Begge to ble fornøyde og det var ei fin ordning, helt til han plutselig hadde størrelse 43 etter et år jeg ikke hadde vært hjemme i jula.. ;)

  SvarSlett
 8. Flotte sokker i flotte farger! Du er så flink til alt mulig! Og tusen takk for skjønn kommentar inne hos meg!

  SvarSlett
 9. Så søte sokker! Likte stripene og fargene du har brukt:)

  SvarSlett
 10. Kjempekule sokker, jeg digger fargekombinasjonen! Ble rent inspirert til å bestille knallfarget garn jeg nå - selv om jeg prøøøøøver å bruke fra lageret mitt og ikke kjøpe nytt på en stund.

  Synes bildene ble veldig kule også, morsomt at du klarer å lage fine bilder ut av et par enkle sokker!

  SvarSlett
 11. Sinulla on niin monta hienoa handygrafts täällä blogissasi !

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!