onsdag 2. juni 2010

Nye iPhone-etuier og award

Tross nydelige sommerdager og søvnløse netter har jeg fått sydd noen iPhone-etuier. Eplestoffet har vært etterspurt, så endelig har jeg fått sydd flere. Har også sydd noen nøytrale etuier i brun babykord. Det må vel være perfekt for gutta som vil ta vare på sin iPhone :) Alle er til salgs i min eplabutikk. Der finner du også nye lommebøker.
I morgen er det langåpent på stoff og stil, da skal jeg endelig få tatt en tur. Har nemlig en bestilling inne som jeg gleder meg til å ta fatt på -men først må stoffer handles inn.

Jeg har også vært så heldig at jeg har fått en award fra byVeronica, En liten blanding små drops og Lompalopp! Tusen takk :) Jeg setter utrolig pris på det!

6 kommentarer:

 1. Flotte etuier, eplestoffet er fantastisk! Har også innmari lyst på en S&S tur! Hva er langåpent egentlig? Åtte?:)

  SvarSlett
 2. Man har alltid lyst på s&s-tur! Langåpent er til åtte, ja. Eneste mulighet for meg å få det til ihvertfall...

  SvarSlett
 3. De er knallstilige! Digger det i eplestoff! Smart at du tenker på gutta også:)

  Ps. Tusen takk for listeplass og for kommentar hos meg som gjorde meg glaaa :D

  SvarSlett
 4. Jeg blir helt stum av beundring hvor produktiv du er! Med en liten gutt og alt, så rekker du å sy alt det du gjør! Du er god!

  SvarSlett
 5. Takk :) Og jeg er vel produktiv, men det er fordi jeg kaster meg over symaskinen hvert ledige minutt jeg har... Så da får jeg til å sy kanskje 1 - 1,5 timer hver dag mens Henrik sover. Er ikke så veldig ryddig her fortiden da ;)

  SvarSlett
 6. Da får jeg ta meg en torsdagstur til S&S en dag jeg...min eneste mulighet også. Egentlig hadde jeg en innbilling om at de kun har åpent til seks...så dette blei reine bonusen!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!