tirsdag 15. juni 2010

Navnefest for Henrik

På søndag hadde vi navnefest for Henrik, og som en gjenganger hadde vi gul lego. Det hele begynte egentlig med legomansjettknappene fra Pink Foxes; and everything that looks smashing! Senere fant jeg legokjede fra Supersim. De har vært med oss i to navefester, og vi har fått så mange positive tilbakemeldinger! Moro:)

Som en forlengelse av mansjettknappene og kjedet fant vi ut at vi måtte lage bordkort selv. Bordkortene er laget ved å lime på legoklosser. Forøvrig synes jeg lego bør selge klosser i små pakker i forskjellige farger. Vi endte med å måtte kjøpe en stor bøtte for å få nok gule klosser.12 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker å se bilder fra navnefester/dåp eller andre tilstelninger der noen tør å gå utenfor det tradisjonelle lyserosa og lyseblå! SÅ KULT med det gule - og så veldig "deg" ut fra denne bloggen! Hørtes ut som en koselig dag, håper dere koste dere!

  SvarSlett
 2. Så herlig!! Det er jo helt perfekt! :)

  SvarSlett
 3. Gult er kult - og denne ideen var bare Uber-kul!
  Stilig =) Likte at bordkortene var skrevet med herlig barneklønete skrift.

  SvarSlett
 4. Så genialt og herlig da!!!!!
  Hadde aldri kommen på å bruke legoklosser til pynt, men det va jo kjemestilig.
  Likte godt at bordkortan va skreve med barneskrift:)

  SvarSlett
 5. Så artig ide. Utrolig kult:-) Jeg digger navnelappene.

  Håper dere hadde en kjempe fin dag!

  SvarSlett
 6. Så hyggelig at dere likte det :) Dette er veldig meg ja! Og dagen var utrolig hyggelig - jeg synes alltid det er stas å la familiene fra begge sider treffe hverandre, og å i tillegg ha faddervenner tilstede gjorde dagen virkelig koselig :)

  SvarSlett
 7. Så stilig ! Kjempe kule bordkort!
  Gult er kult! Sånn er det bare! Kjekt å høyre at dagen var fin!

  SvarSlett
 8. Jeiiii! Gult er kult!! Det beviser du her, igjen! Så friskt og fint! Og enig i en av kommentarene over her, det er utrolig kult å gå utenfor det tradisjonelle med pastellbabyfarger! Barna våre er jo tross alt solskinnet vårt!:)

  SvarSlett
 9. Skikkelig stilig! Likte ideen med lego veldig godt! Og gul er en favoritt her, selv om jeg ikke har så mye gult...enda...

  SvarSlett
 10. Så gøy med gult legotema! :) Morsom ide!
  Tror forresten at lekebutikken på Oslo City har selvplukk av Lego. De hadde i alle fall det for et par år siden. Litt for sent, men kjekt å vite til neste gang du trenger mye av en farge :)

  SvarSlett
 11. så geniaaalt!! åå.som jeg likte dette! Nåvil jeg og holde navnefest!

  SvarSlett
 12. En butikk i nærheten av Prinsens gate selger Lego i løsvekt! DEn heter Outlet.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!