tirsdag 22. juni 2010

iPhone-etuier

Først må jeg si tusen takk for alle hyggelige kommentarer jeg får - det er virkelig en driv for å fortsette, så jeg setter utrolig stor pris på det! Og takk for fine kommentarer på sokkene. Til dere som ikke er sokkestrikkere - det er håp;) De første sokkene jeg strikket var etter Nøstebarnboka - og jeg var helt overveldet over at jeg skjønte det! Og strikker man barnesokker med striper så er det virkelig en lek :) Lykke til!


I dag har lille Henrik sovet endel etter morgenturen. Han har nemlig blitt så stor at han sitter i vogna - og da blir det ikke like mye soving. Men helt supert for meg at han sover når vi er inne :) Nå var det godt å få sydd litt igjen etter å ha vært borte hele helgen. Resultatet ble tre iPhone-etuier. En skikkelig sommerlig blomstrete, en helhvit til den stilrene hvite eller kanskje til den gifteklare, og en med masser av retrofølelse i brun kord og foret med det gule stoffet med hvite blomster. Alle er til salgs i min eplabutikk, og du kommer rett til produktet ved å trykke på bildet.
Og det brune iPhone-etuiet er faktisk produkt nr 50.000 på epla!! Moro :)

7 kommentarer:

 1. Det blomstrete var helt fantastisk! Hadde jeg enda hatt en IPhone!! :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fine. Nå kommer jo iPhone4 ut og lanseres i Norge i juli leste jeg i avisen i dag. Tvi tvi!
  Klem

  SvarSlett
 3. Lekre alle sammen! Men, synes den blomstrete hadde noe ekstra ved seg, utrolig stilig stoff!:)

  SvarSlett
 4. Får jammen håpe den nye iPhonen passer i etuiet da:) Og Veronica: Kan det være fordi den har mye grønt?;)

  SvarSlett
 5. Så urläckra!! Som vanligt!!

  SvarSlett
 6. Ååå det øverste digga æi. den va bare helt fantastisk

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!