onsdag 2. juni 2010

Henrik tar bilder av Henrik igjen

Nå har jeg fått resten av bildene fra da Henrik Kreilisheim var og tok bilder av Henrik og meg. Flere bilder finner du i dette innlegget. Jeg må bare dele noen av dem med dere! Var vanskelig å gjøre et utvalg blant så mange stemningsfulle bilder, men her er et lite utvalg fra da Henrik malte sine egne innbydelseskort:

Anbefaler virkelig alle å ta turen innom bloggen til Henrik - den er proppfull av fantastiske bilder med hauger av stemning! Ikke bare er han en utrolig dyktig fotograf - han er også en veldig sympatisk fyr som mener at fotografer bør være kolleger og ikke konkurenter. Flott tanke synes jeg, og tenker at det så abolutt gjelder sy- og strikkedamer i det ganske land også :)7 kommentarer:

 1. Oi, så fine bilder! Stemningsfulle, koselige og så klare og fine!

  SvarSlett
 2. Jøss, den siste setningen der tok kaka! Så flott sagt =) Så min kjære kollega: Du er heldig som har fått tatt så flotte bilder av gullskattene dine..og deg selv. Selv har jeg altfor få bilder av meg sammen med tullemor. Merkelig det der!

  Skjønner det er vanskelig å velge mellom så mange scoop!

  SvarSlett
 3. Fysøren så dyktig han er!!Utrolig fine bilder Vibeke!

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder!! Heldige du!!
  Så dyktig hann er, må ta en tur innom bloggen hans:)

  SvarSlett
 5. Dette innlegget har jeg ikke sett før nå! Herlighet for noen fantastiske bilder, alle som en! Må jo bare si at det siste bildet med deg og vofsen var utrolig stemningsfult!! Men, her skjønner jeg godt at du har vanskeligheter med å finne kun ett favorittbilde!!:)

  SvarSlett
 6. Hei Vibeke :)!

  Jeg har en Award til deg her.
  Du får den fordi du har en flott & fargerik blogg & Epla butikk og fordi du også er inkluderende og raus!

  Jeg støtter ditt "kolleger ikke konkurrenter",så mye mer inspirerende & ikke minst hyggeligere :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!