torsdag 13. mai 2010

Orden i sysakene

Endelig fikk jeg ordnet i sysakene. Syskrinet mitt mangler en skuff - så da gjør en Blafreboks nytten. I boksen bor alle knappene mine.

Symaskinen min. En gammel Bernina Sport 801 kjøpt på finn i bursdagsgave fra samboeren. Veldig fornøyd :)


God torsdagsfri til alle :)

9 kommentarer:

 1. Hei, eg og rydda i mine i går ..Men eg ser at du har ein del større utvalg av alt enn meg! Lit meir å holde orden på! Eg gleder meg t å få syrom og kunne kjøpe inn i større kvanta :)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 2. Så deilig med orden i sysakene:-) Jeg er nå på jakt etter symaskin. Satser på at det snart dukker opp noe på Finn.no som jeg kan kjøpe. Skal en tur til moren min etterpå og har tenkt å høre om jeg kan få låne hennes. Må nok kjøpe noen sybøker også for dette blir en stor utfordring for meg:-)

  SvarSlett
 3. Ja, litt orden må man ha...*smiler*...

  SvarSlett
 4. Det var deilige, inspirerende bilder det!!!!=D Takk for titten!

  SvarSlett
 5. Ufattelig kule bilder!! Fargeglade og flotte motiver! :)

  SvarSlett
 6. Fantastisk! :) Skulle ønske det så sånn ut i mine sysaker også. hehe.

  SvarSlett
 7. Herlige bilder! Skulle ønske min arbeidspult var preget av samme orden og system....flotte og inspirerende farger:)

  SvarSlett
 8. Härligt med ordning och reda!

  SvarSlett
 9. Hadde jeg bare greid å ha det så ryddig til enhver tid... Varte vel bare fra bildene ble tatt til jeg satt meg ned for å sy igjen. har ikke tid til å rydde midt i syinspirasjon. Kreativiteten overgikk ryddigheten denne gangen også :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!