onsdag 26. mai 2010

Nok av alt til alle

Jeg har arvet mye etter mamma, og en ting som er veldig fremtredende fortiden er at det skal være "nok av alt til alle". Når mamma inviterer til middag er dette viktig for henne. Så hvis alle plutselig bare har lyst på en ting - vel så er det nok av alt til at det går bra :)

Denne arven merker jeg nå - jeg syr nemlig etter begrepet om at det skal være nok av alt til alle. Så hvis alle de som kommer innom bare har lyst til å kjøpe disse små etuiene - vel så er det nok. Jeg er nemlig oppe i 85 stykker!! Har ingen ambisjoner om å selge i nærheten av halvparten en gang. Men som mamma ville ha sagt: Tenk om alle som kommer innom har lyst på blå etuier... Jepp - jeg har nok!

Så nå har jeg lagt ut noen nye i butikken - selvom jeg egentlig ikke hadde tenkt å legge ut før markedet. Denne gang under navnet mini-etui. Det kan jo brukes til så mye annet enn tamponger :)
Jeg har også satt opp prisen ørlite grann. Rett og slett fordi de tar ganske lang tid å lage, og med Henrik har jeg ikke lenger hauger med tid så det kan ikke bare gå på hobbykvota lenger...
Alle 85 etuier skal få være med på Blå førstkommende søndag - da vil det også være en pakkepris dersom du kjøper 3 etuier.

5 kommentarer:

 1. Ja, alle skal få liksom! Kjenner til denne mentaliteten! Synes den er fornøyelig og herlig, og er selv stolt av å være av samme oppfatning! Når det kommer til disse etuiene dine er det virkelig slik at alle bør gå til anskaffelse!:)

  SvarSlett
 2. Så skjønne! Alle ska få, hehe... Det e bra det e rikelig av gode ting! Synes det e så fint det øverst te venstre på det nedersta bildet. Det kunne eg tenkt meg!

  SvarSlett
 3. Herlige ting du lager altså:-) Skjønner godt hva du sikter når du ikke lenger har så god tid som før. Her er minstemann mye våken for tiden og det blir desverre produsert ganske lite. Prøver å få litt mer tid til foto og bøker, men får jo abstines hvis jeg ikke har strikket eller heklet minst en time i løpet av dagen...

  SvarSlett
 4. Tipper du har noe for enhver smak her, ja:)
  Utrolig fine, ser du har handlet inn en del av mine favorittstoffer fra S&S:)

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 5. Så fine bilder med etuisamlingene! Kjenner meg igjen i det med tid. Den tida man har må verdsettes! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!