søndag 30. mai 2010

Markedsstemning :)

Har hatt en kjempehyggelig dag på søndagsmarked på Blå! Trøtt i beina og solbrent i nakken, akkurat sånn det skal være:) Sola skinte og det var god stemning. Mange mennesker og jeg fikk til og med solgt endel. Hurra - jeg er storfornøyd!
Lise (som driver Lompalopp) og jeg hadde egentlig tenkt til å dele ett bord. Men jammen hadde vi så mange ting at vi endte med ett hver. Sånn går det når man har mottoet "nok av alt til alle".Her er en liten del av Lompalopp sine ting. Digger de fantastiske retrostoffene Lise har greid å få tak i og er selvfølgelig skikkelig misunnelig. De gjør seg virkelig godt på barneklær!

Så takk til alle som var innom - Vi hadde det utrolig hyggelig! Jeg satser på ny markedsdag allerede til helgen. Jeg må bare finne ut hvor... :)

16 kommentarer:

 1. Å, så fint det ser ut! Marked er kjempekoselig! Gøy at du fikk avkastning på de flotte tingene. Håper det var nok til alle :)

  SvarSlett
 2. SÅ GØY! Ser jo fantastisk ut, og selvsagt fikk du solgt masse! Fikk desverre ikke tatt meg noen tur, men tipper dette ikke ble siste gang:)

  SvarSlett
 3. Det hørtes moro ut! Så bra at det ble en bra dag!

  SvarSlett
 4. Så flott det ser ut og artig at du fekk solgt mange av dine produkter :)

  SvarSlett
 5. så gøy. hva med gamlebyen i fr.stad? vet ikke hvro du bor, men det er jo et forslag,, spes når det er pent vær, da er det mange mennesker der

  SvarSlett
 6. Så bra da! Kjekt at du fekk solgt ein del ting. Sko bare mangla! :-)

  SvarSlett
 7. Så gøy!!! Ser ut til at dere var heldig med været også! Så mange flotte ting, jeg hadde sikkert shoppa litt hadde jeg vært i nærheten... Men det var jeg heldigvis ikke sier lommeboka mi...=P

  SvarSlett
 8. Så gøy at du fikk solgt masse og at du er fornøyd:-)Det var jo strålende vær for å stå på marked! Dette blir vel kanskje ikke siste gang tenker jeg:-)

  SvarSlett
 9. Så utrolig morsomt at du fikk solgt en del da! Du har jo så fine ting så det skulle nå egentlig bare mangle!

  Klemmer

  SvarSlett
 10. Gjett om vi koste oss! Også var det jo selvfølgelig veldig moro at det gikk så bra:D Gleder meg til neste gang alt!

  SvarSlett
 11. Oj, så masse fint! Deilig med sol og masse folk, og gøy at du solgte bra:)

  SvarSlett
 12. Kjempebra jobba! Skulle veldig gjerne vært der...
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 13. Så mye fint fortjener selvfølgelig en Award, den venter deg inne hos meg;)

  SvarSlett
 14. Det høres så gøy ut at noen vil gi penger for noe en har brukt tid på å kose seg med og lage!! Ønsker deg lykke til videre med produksjonen! Klem

  SvarSlett
 15. Tusen takk for så mange hyggelige kommentarer!! Det har vært skikkelig hyggelig å lade opp mot markedsdag sammen med dere :) Det har vært så koselig med hyggelige ord hele veien :)

  SvarSlett
 16. bare hyggelig med tips... bruker å være mange der er marke hver søndag nesten hele året... 1 time er ikke langt, men forstår deg... si i fra hvis du kommer, da må jeg en tur å se :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!