fredag 7. mai 2010

Markedsdag 30.mai

Handmade Vibeke og Lompalopp skal på marked sammen! Søndag 30. mai står vi på Birkelunden, og vi gleder oss:) Her syes det så mye jeg rekker, og det vil ikke bli lagt ut noe i butikken før etter markedet. Alle varene mine skal ut av butikken og får være med meg på marked. Så har du sett deg ut noe kan det lønne seg å handle før markedet - eller møte opp på Birkelunden!


Vinner du give-awayen min er det også mulig å velge blant disse fire:


Jeg har en haug med andre varer også, men har ikke fått tatt bilde ennå...
Jeg håper å se deg på Birkelunden søndag 30.mai! God helg til alle:)

7 kommentarer:

 1. Her går det unna! Så flink og produktiv du er! Lykke til med helgens salg!!

  SvarSlett
 2. Så artig at du skal på marked! Det blir spennende å høre hvordan det gikk:-) Er jeg i byen skal jeg komme innom markedet! Lykke til! Du får helt sikkert solgt masse så flink som du er:-) Nå skal jeg og minstemann på trilletur. God helg til deg og din lille familie:-)

  SvarSlett
 3. Mange flotte, fargerike punger :)
  Lykke til med markedsproduksjon!

  SvarSlett
 4. Så spennende med markedsdag! Håper du får produsert masse frem til da og at symaskinen er grei med deg! Lykke til :)

  SvarSlett
 5. Du er sinnsykt produktiv ass:) Så gøy med marked!!! Synd Birkelunden er langt vekk! God helg til deg også!!!

  SvarSlett
 6. Fine ting. Marked er bra for å bli sett! Ikke verst at du selger dine ting på epla.:-)
  Ha en fortsatt deilig helg.
  -Trude

  SvarSlett
 7. Wow! Så ufattelig gøy!! Mulig jeg tar meg en tur til mitt gamle nabolag denne dagen, det hadde vært skikkelig artig!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!