torsdag 27. mai 2010

Lommebøker!

Noen nye og noen gamle lommebøker er markedsklare. 25 stykker - er det nok av alt til alle tro...?

7 kommentarer:

 1. Du er bare så vanvittig produtiv for tiden:-) Her var det mange fine lommebøker! Jeg tar av meg hatten for den jobben du har nedlagt i det siste! Jeg gleder meg til å høre om markedsdagen. Nå er det ikke lenge ti:-)

  SvarSlett
 2. Fy flate som du produserer - jeg er mektig imponert! Livet som hjemmeværende mamma må da være veldig deilig? ;) Blir kjempespennende å høre hvordan det går på markedsdagen, husk å ta bilder som vi kan få se da!

  SvarSlett
 3. Takk takk :) Men disse tingene er sydd over en periode på et halvt år - så SÅ produktiv er jeg ikke :) Og det er ikke sånn at jeg regner meg å få solgt så mye altså - bare det med at det skal være nok av alt til alle som slår til for fullt! Og livet i permisjon er fantastisk;)

  SvarSlett
 4. Så mange fine! :) Du er flink!! Jeg er kjempeglad i min ,ommebok, og hundeposeetuiet er helt perfekt i bruk!

  SvarSlett
 5. Du din fristerinne! Gurimalla, så mange fine!!! Tror du gjør lurt i ha mange på lur, det kommer nok til å gå langt fler enn du tror;)

  SvarSlett
 6. Så hyggelig å høre at du er fornøyd, Silje:) Nå ble jeg glad:D Jeg har virkelig ingen forventninger om å selge mye, men liker å ha godt utvalg:)

  SvarSlett
 7. Har varit kul att följa marknadsförberedelserna. Så mycket av allt. Man kan väl inte få för mycket av det goda...

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!