mandag 3. mai 2010

Konfirmasjonstid

Vi har vært i konfirmasjon til Peters niese i helgen. I den forbindelse lager man selvsagt kort :) Her er vårt kort i skikkelige Vibekefarger. Jeg er veldig vårinspirert for tiden :)

Et lite bilde fra kirken. Noen turer ut ble det allikevel...


Veksejakka som var det første plagget jeg strikket til Henrik er hyppig i bruk. Fantastisk anvendelig og spesielt med hette for å lune nakken. Skal ikke se bort fra at jeg strikker en til senere.
Da Peter så nøkkelbåndene så ville han ha et han også. Han hadde et sånt langt et fra før, men kunne i grunn tenke seg et kortere som ikke var så i veien. Jeg synes det er så koselig når han ønsker seg noe av det jeg lager, så da fikk han velge seg blant de jeg hadde. Peter syntes dette hadde akkurat nok blomster en gutt kunne ha, samtidig som den var diskrè med brun og hvit.
Og til slutt: Tusen takk for alle koselige meldinger på forrige innlegg. Jeg kan opplyse om at dagen ble stadig bedre! En liten nedtur var det allikevel når vi satt i kø mot Drammen, og det så ut til at vi ikke rakk stoff og stil... 10 minutter før stengetid var vi på plass, og jeg løp rundt og rasket med meg det jeg trodde jeg trengte. Noe stoff ble det ikke, men opptur var det allikevel :)4 kommentarer:

 1. Å, så kjedelig med kø! Her har vi voksejakka i omtrent samme farge. En sikker vinner! :)

  SvarSlett
 2. Flott kort!! Deilige vårfarger!! Og, så koselig at du har en som ønsker seg noe av alt det fine du lager! Hos meg rynkes det stort sett på nesen:S ..hehe..:D

  SvarSlett
 3. Så fint kort:-) Lille Henrik er så søt! Herlig alder på gutta våre nå:-) Nå jeg akkurat kommet hjem fra Elixia. Snart badesesong og jeg er definitivt ikke klar:-)

  SvarSlett
 4. Så fint kort! Og gøy at mannen ønsket seg noe du hr laget!

  Så i innlegget under noe om trykknapp tang. Det kan absolutt anbefales, jeg har kjøpt min hos Stoff og stil. Så mye lettere enn å hamre!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!