fredag 14. mai 2010

Henrikbukse

Her er en av de første buksene jeg sydde. Helt uten mønster - og det merkes! Heldigvis lagde jeg lang ribb, så buksa kan brukes :) Buksa er i brun kord med lommer bak. Lommene har hvitt kantbånd og så har jeg laget kantbånd av elefantstoff som pyntekant øverst.7 kommentarer:

 1. Utrolig kule bukser! Med lommene fikk jeg litt saggebukse-følelsen- og det synes jeg er tøft på smågutter!:)

  SvarSlett
 2. Hm. Jeg brukte den i forgårs. Trodde det var frontlommer jeg...

  SvarSlett
 3. Takk Veronica! Det er så hyggelig med alle de fine kommentarene:)

  Og Peter: To alternativer - enten at det sier jo litt om hvor dårlig buksa er sydd når man ikke ser hvilken vei som er foran. Eller - det sier jo litt om hvor genialt buksa er sydd når den kan brukes begge veier;)

  Et av alternativene er riktig;)

  SvarSlett
 4. Vibeke: jeg velger å tro det siste alternativet er mest riktig!!! Kjempetøff bukse og at du klarer å lage kantbånd av det elefantstoffet er helt utenfor min fatteevne bare det!!
  Ha en fin dag, klem!

  SvarSlett
 5. Så kul bukse:-) Flotte farger:-) Er jo genialt at buksen kan brukes begge veier!

  SvarSlett
 6. Stilig bukse!! Er ikke lett å sy uten mønster!
  Så spennende med marked, da!
  Ønsker deg fine sy-kvelder nå, og lykke til på markedet:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!