mandag 10. mai 2010

Henrik tar bilder av Henrik

Her er noen bilder fra vi hadde fotograf Henrik Kreilisheim på besøk.Henrik er egentlig bryllupsfotograf, men har også andre prosjekter han jobber med. Anbefaler virkelig en tur innom bloggen hans for å se på bildene han tar!
Ellers har jeg vært bortreist i helgen, og føler at jeg henger veldig etter på syingen. Så egentlig passer det utmerket at det regner i dag;)

8 kommentarer:

 1. Så fine bilder:-) Veldig fint bilde av Henrik, deg og hunden:-)

  Jeg har også litt planer om håndarbeid idag. Minstemann har sovet i 1 1/2 time, så nå holder jeg på å gjøre ferdig morgendags blogginnlegg.

  Håper du får en kreativ og produktiv dag!

  SvarSlett
 2. Utrolig nydelige bilder med flotte motiver! Det må være utrolig artig å ha disse!! Jeg er selv en av de som tar enormt med bilder, ja noen ganger sikkert altfor mange, men jeg synes det er ekstra stas å se på de bildene som andre tar av meg og mine! Man har jo så forskjellige måter å se vinkler og motiver på! Var innom bloggen til fotografen! Gosh! Dersom jeg en dag skal få gifte meg må jo drømmen være å ha en slik fotograf i hælene!? :)

  SvarSlett
 3. Jeg også tar enormt med bilder... har jo så stor glede av det - ikke minst å samle dem i fotobok :)

  Og skal jeg gifte meg noen gang er jeg ihvertfall sikker på hvem jeg skal ha som fotograf! Maken til behagelig fyr å ha omkring seg :) Og bildene hans synes jeg er rett og slett fantastiske!

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder!! Forstår godt du like den fotografen! Stilig hund og :-)

  SvarSlett
 5. Åå,Vibeke!Fy som jeg gleder meg til å se resten,han er en Gud med kamera-så mye stemning i bildene!

  SvarSlett
 6. Så fantastisk!!!! Måtte lagre bloggadressen hans blant bloggfavorittene mine for han kunne jeg tenke meg å booke til kjærestefotografering, - når vi en gang får tid og stunder=D
  Nydelige!!!!

  SvarSlett
 7. Enig i at han er SÅ flink!! Hauger av stemning i alle bildene på bloggen hans :) Håper dere engang får tid og stunder :)

  SvarSlett
 8. Åh, disse så jeg på bloggen til henrik for en stund siden, så vittig at det var deg og babyn din! Henrik tok bilder i vårt bryllup, og han er en gud! Det var snakk om mange penger, men jøjemeg for noen minner vi sitter igjen med!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!