lørdag 29. mai 2010

Heldige meg!

Heldige meg som har byttet til meg denne puten! Puten er heklet av Veronica som har bloggen byVeronica. Veronica lager helt fantastiske ting, og har en flott sans for layout og fargevalg. Er det noen der ute som ennå ikke har oppdaget bloggen hennes, så er det absolutt på tide nå! Hun har også en give-away gående der du kan vinne hennes populære heklede kjøkkenkluter. Jeg har 3 lodd inne -og håper virkelig på seier!
Men tilbake til den flotte puten! Tenk at hun har spesialdesignet puten med utgangspunkt i min layout! Jeg er overveldet! Og puten har falt i smak hos alle i familien. Peter digget den fra første stund, Henrik har lekt og lekt, og hatt lange samtaler med den, mens hunden Oskar prøvde å gjemme et hundebein i den - så puten har blitt hele familiens favoritt på kort tid :)
Så tusen takk for byttehandelen! Jeg føler med superheldig! :)

5 kommentarer:

 1. Veldig fin pute Veronica har laget til deg:-) Og veldig fint det du hadde laget til henne. Dette må jo være en super byttehandel:-)

  ps! Prøv å venstre klikk, ikke høyre klikk.

  SvarSlett
 2. Å hoi! Hvor skal jeg begynne liksom? Først må jeg bare si at dette var ett utrolig koselig innlegg!! Tusen takk for alle godord- det betyr så enormt masse for meg! Prosjekter som dette er noe av det mest artige jeg vet om! Å lage en "spesiale"! Det er både utfordrende og spennende, resultatet skal helst klaffe 100%. Noen ganger funker det, andre ganger ikke. Derfor ble jeg så utrolig glad når du skriver de ordene du gjør....tenk at alle likte den! Ja, det varmer noe helt utrolig! Dette er jo kanskje ett bevis på at man faktisk kan bli kjent gjennom en blogg også!:) Tusen takk!! Klem!

  SvarSlett
 3. Denne spesialen fungerte ihvertfall perfekt - jeg er superimponert! Tydelig bevis på at man kan bli kjent gjennom en blogg ja :) Tusen takk!!

  SvarSlett
 4. Så gøy Vibeke og for en utrolig fin pute, passer perfekt hjemme hos dere!

  SvarSlett
 5. Heldige Vibeke! (og Veronica såg eg :-) ) Flott puta!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!