torsdag 15. april 2010

Sokk nummer 2

Sokk nummer 1 er ferdig, og sokk nummer 2 er påbegynt. Ikke helt disse fargene jeg egentlig ville strikke i.. Skulle helst valgt vårlige farger som gult og grønt. Men det hadde jeg ikke...


3 kommentarer:

 1. Hei:)
  Tusen takk for kommentaren!
  Vognposen som du har sydd er kjempefin!! Tenkte å lage en sånn etterhvert jeg også:)....når jeg får tid...:)
  Så flink du er å strikke sokker!! Har det litt sånn som deg....gøy med den første, og så er det plutselig ikke så gøy med sokk nr 2....
  hmmmm....har egentlig ikke strikket sokker....men har det sånn med mye annet:)
  Får satse på godt vær på terrassen:)
  Lykke til med strikkingen!

  SvarSlett
 2. Flott fargekombinasjon, og jeg ser mye vår i dem!! Ett tips til fra meg hva gjelder sokkestrikking; Strikk begge sokkene samtidig! Jeg pleier å gjøre dette både for å ikke få den følelsen du beskriver om å sette i gang med sokk nr 2, men også for å forenkle arbeidet med tanke på at de skal bli like lange til slutt. Når jeg begynte med dette, fikk jaffal jeg ett lite vendepunkt i forhold til å strikke sokker:)

  SvarSlett
 3. Godt sokketips! Men litt stress sånn garnmessig... Med mindre man har to av hvert nøste da :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!