fredag 2. april 2010

Prikker!

Det er så deilig når det er ferie og jeg kan sy nesten uten å bli avbrutt:) Hele tre etuier til Iphone har jeg fått sydd! Elsker prikker og glade farger, så disse var ren hygge å sy:) Til salgs. Trykk på bildet for å komme direkte til produktet i eplabutikken min. Alle er nå solgt.


5 kommentarer:

 1. Herlige fargekombinasjoner!! Jeg falts selvsagt pladask for den grønne....:)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du lager! Du er flink :D

  ha en fin kveld! Erika

  SvarSlett
 3. Kjempe fine! Synd jeg ikke har iphone:-)

  SvarSlett
 4. Veldig fine og nydelige produktbilder!

  SvarSlett
 5. Tusen takk :) Det er så hyggelig med så mange fine kommentarer! Og det er mye man kan få til med en vinduskarm, litt sollys og en makrolinse :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!