onsdag 7. april 2010

Nye lommebøker

Jeg har så mange ting jeg har lyst til å sy! Driver med en liten haug med påbegynte saker, og noen ferdige som jeg ikke har fått tatt bilde av ennå. Det er rett og slet for liten tid... Men to lommebøker har jeg greid å bli ferdig med. Det mønstrete stoffet er fra en gammel topp. Elsker disse fargene! Begge er til salgs. Trykk på bilde for å komme direkte til produktet.5 kommentarer:

 1. Åh, de var kjempesøte! Nydelige stoffer sammen!

  SvarSlett
 2. Like så godt de her lommebøkerne dine:) kjempefine e de

  SvarSlett
 3. Som vanlig veldig flotte!!:)

  SvarSlett
 4. Veldig fine! Gleder meg til å få min lilla med prikker på i posten:-)

  SvarSlett
 5. God morgen! (her starta dagen litt tidligere enn vi egentlig liker eller er vant med... Vi satser på at det er et engangstilfelle..)
  Takk for hyggelig kommentar på hjertesukket mitt ;) Montering er virkelig det værste som er, og her sitter jeg med 4 prosjekter og alle må syes sammen! Hva har jeg gjort?? hehe Men det blir nok bra til sist! Og ja, jeg tror buksa gjør seg strålende til høsten, men jakka er jeg litt mer spent på!
  Ha en strålende torsdag!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!