torsdag 29. april 2010

Nøkkelbånd

Jeg har fått en ny dille! Jeg har lenge hatt nøkkelringer liggende, men liksom ikke helt kommet i gang. Når jeg så Linda sitt nøkkelbånd tenkte jeg at det var på tide å komme i gang. Jeg gikk fortsatt med nøkkelringen jeg fikk av au-pairfamilien for 10 år siden med navnene på au-pairbarna. Fant ut at det var på tide å fornye seg...Så da ble alle disse laget (+ noen fler som jeg ikke har nøkkelring til ennå).

Alle er til salgs, og de nederste er lagt ut i min eplabutikk. Du kommer direkte til produktet ved å trykke på bildene.10 kommentarer:

 1. Å, så fine de er! Takk for link til bloggen min:-) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. For en produksjon!!! De var jo superfine!

  SvarSlett
 3. Veldig fine! Herlige farger :)

  SvarSlett
 4. Kjempefine! Synes alt det du lage e så fint, du e så flink med farge valg:)
  Ha en kjempefin dag

  SvarSlett
 5. Superfine!! Flotte farger!!:)

  SvarSlett
 6. Utrolig flott stoff du bruke! Kreativt! Kan eg spørr kor du får tak i alt de fina stoffet?

  SvarSlett
 7. Så supre.....enig med de over fargene og kombinasjonene var herlig!!!

  SvarSlett
 8. Så mange koselige kommentarer gjør meg SÅ glad!! Stoffene mine er stort sett stoff og stil. Resten er fra ebay - der kan man jo søke etter hva man vil, og til slutt finner man sin stofflanger:) Bare pass på å bestille for under 200 kr så du ikke må betale moms.

  SvarSlett
 9. Kjempefine! Så flink du er til å få det pent når det er så smått...tålmodighetsarbeid?

  Lykke til på give awayen hos oss:)

  SvarSlett
 10. Du er virkelig flink! Flink til å sy og flink til å sette sammen farger. Hvordan syr du disse? Rett mot rett og vrenger? Blir ikke det vanskelig i så fall?

  Hadde vært kjekt å se lillegutten din sitt rom med den kule tapeten ;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!