torsdag 22. april 2010

Min mammas gamle bukse

Det er ikke bare mine klær som blir omgjort til Henrik-klær. Også min mammas gamle bukse fikk gjennomgå. Her ble det en linbukse til Henrik. Jeg er nemlig av den oppfatning at gutter fint kan gå i rødt!

Buksa ble skjev og rar fordi jeg sydde sammen delene feil (sånn går det når man egentlig er trøtt og burde legge seg, men er så inspirert til å sy at man bare MÅ...). Var også for trøtt til at jeg orket å rekke opp.. Så da ble resultatet sånn.

En pung til mamma måtte jeg selvfølgelig også lage som takk for buksa :) Pungen har en knapp foran i samme stoff som foret.

Oskar ville også være med å ta bilder :)

Og til slutt: Lin er søren ikke lett å ta bilde av. Litt samme greia som å ta bilde av kord.. Blir ikke fint!

10 kommentarer:

 1. kjempe fine bukser. det er så flott å se at gjenbruk skjer i mange farger og fasonger... jeg holder selv på med å lage vesker av gamle t-skjorter...

  ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Jeg synes det er herlig at buksen er litt skjev. Sånn blir det gjerne når trøtte mammaer skal være kreative:-) Kjempe søt hund du har!

  SvarSlett
 4. Så stas at Mormor og Henrik kan matche da! Kjempeflotte bukser og pung i en herlig farge:)

  SvarSlett
 5. Nydelig pung, og kjempefint stoff du har inni pungen! I går kveld satt jeg og undret hvordan jeg skulle sy punger... Jeg kan ikke sy glidelås, så lurte på om jeg kunne få det til med noen knapper, hehe:) Time will show! Først må eventuelt symaskinen hentes frem igjen... og den er gammel og ikke så samarbeidsvillig. Jeg ønsker meg herved en ny en:) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Takk for så mange hyggelige kommentarer! Det er så hyggelig! Siden jeg er litt i mangel på tid fortiden har jeg ikke laget en tutorial på hvordan man syr punger, men den linken her er jo helt super:
  http://splityarn.com/2007/06/01/sew-a-zippered-wristlet-tutorial.html

  Lykke til! :)

  SvarSlett
 7. Visst kan gutar bruke rødt! Lin er fantastisk fint, veldig bra gjenbruk.

  SvarSlett
 8. Du er imponerende effektiv på produksjonssiden må jeg si! Masse fine ting du lager:)

  SvarSlett
 9. Jo rødt er en herlig farge på gutter, mine har mye rødt!!
  Buksen var flott!! Takk for linken ;)

  SvarSlett
 10. finfin bukse!! du er virkelig imponerendepå symaskinen!

  fin fredag til deg:-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!