søndag 25. april 2010

Mer etter farmor

Tusen takk for mange gode tips og hyggelige kommentarer på forrige innlegg:) Jeg har foreløpig bestemt meg for å ikke klippe i duken, men spare den i tilfelle jeg blir en dukperson.

Her en enda en av farmors duker. I følge pappa hadde hun visst veldig dilla på brodering en periode. Hun var visst så engasjert at til og med pappa ble satt til å brodere:) Kjenner meg så godt igjen både i det å få dilla på ting, men også det at man så gjerne vil at andre skal ha like stor glede av det som en selv:)

Denne duken var ganske flekkete og den ble derfor klippet opp. Veldig inspirert av de flotte nålebøkene til Maganda laget jeg en selv. Jeg har manglet et sted å ha nåler, så dette var midt i blinken. Inni er ark av fleece. Foret er en gammel, falmet duk jeg også fant på loftet hos mamma og pappa.


6 kommentarer:

 1. Wow! Denne ble skikkelig lekker! Farmoren din var virkelig flink:-)

  SvarSlett
 2. Glemte å skrive at du selvfølgelig også er kjempe flink:-)

  SvarSlett
 3. Det er helt klart at du har arvet noe fra farmoren din iallefall, du setter jo meg til å strikke også...

  SvarSlett
 4. Hehe, og du har jo glede av det Peter :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott! Her kom duken til sin rett, ingen tvil! Når får vi sett strikkeriene til mannen da??:D

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!