tirsdag 20. april 2010

Mammas gamle bukse

Tenk at min gamle oppbrukte bukse kunne bli til noe fint! Denne buksa har jeg vist her før, men da uten knapper, og uten fin gutt inni:)

Har alltid sett for meg at denne buksa har vært kjempestor og tenkte at jeg bare skulle ta den fram for å ha klar. Da viste det seg at den nesten var for liten...Heldigvis hadde jeg ikke sydd i knapper ennå, og jeg kunne derfor hamre trykknapper helt ytterst slik at buksa kan brukes.

9 kommentarer:

 1. Herlig bukse og for en tøff liten modell:-)

  Nå skal vi på helsestasjon for å måle og veie. Blir spennende å se hvor stor lillebror har blitt!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Helledussen, så skjønn! Er det ikke bare utrolig stas å bruke en bukse som du selv har brukt? Jeg hadde også ett par av dem! Skikkelig retro! Moro:)

  SvarSlett
 3. Hi, hi så søt han er i mammas gamle bukser! Og så bra du fant dem fram før de ble for små:)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Kjempefin KJEMPEFIN buksa og modell!! Januarguttar e ekstra fine ;-) Flott blogg, akkurat i min stil! Du fant veien på blogglistå mi me ein gang ;-)Lurte på kor du får tak i dei fine båndene med din egen logo på?

  SvarSlett
 6. Meg igjen...men måtte bare innom å takke for hyggelig hilsen! Setter utrolig pris på akkurat de ordene fra deg, det er jo du som er dronningen av punger! En stoooor inspirasjonskilde!!:)

  SvarSlett
 7. ÅÅå, så flott og noe så nydelig! Flink du er, du er en stor insirasjon for meg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!