torsdag 8. april 2010

Innbydelseskort

I dag har vi hatt besøk av fotograf Henrik Kreilisheim. Han ville komme å ta bilder av meg og Henrik :) Jeg er stor fan av bildene han tar, så denne muligheten ville jeg ikke gå glipp av! Jeg fant ut at prosjektet for dagen skulle være å lage innbydelseskort til navnefesten vi skal ha i juni. Maling er passe herlig sølete, og å bruke foten til en 3 måneder gammel baby som malekost måtte da være moro :)
Resultatet ble herlig sølete, spesielt når hunden tramper oppi malingen og hopper i sofaen etterpå. Klærne mine er også fulle av røde og gule flekker etter en sparkete babyfot. Men det gjør ingenting så lenge bildene blir bra og kortene fine:) Disse bildene er det jeg som har tatt, men jeg skal nok legge ut noen av de andre også når jeg får dem.8 kommentarer:

 1. For en super idè!! Og veldi søte små tær;)

  SvarSlett
 2. Å,som jeg gleder meg til å se resultatet -de blir garantert knallbra så flink som han er!!

  SvarSlett
 3. Hei.
  Jeg bruker et bilde fra eplabutikken din som eksempel i Eplatips på bloggen min. Håper du synes det er greit!

  SvarSlett
 4. Så skjønt! Og, veldig moro å ha i ettertid!:)
  Tusen takk for koselig tilbakemelding på sjalet! Godt å høre at du er fornøyd!!:D

  SvarSlett
 5. Kult! Hvilken maling du har brukt?

  Iponeetuiet falt i smak hos min kjære Frode, han ble helt overrasket over at det kom pakke til han fra en Vibekke. hihi. Jeg skal blogge om det nå bloggpause min oppheves i slutten av måneden. ;-)

  SvarSlett
 6. Så fantastisk lur idè å lage inbydelser på denne måten! kortene ble kjempesøte =)

  SvarSlett
 7. Takk for så mange hyggelige kommentarer:)
  Nattfiol: Så gøy at Iphoneetuiet falt i smak! Har ikke fått lagt ut bilde her ennå, men det kommer:) Og husker ikke hva malingen het, men hun i hobbybutikken sa den var kjøpt inn til det formålet.

  Og man skal tåle ENDEL søl før denne ideen føles lur! Heldig for meg så tåler jeg masse søl:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!