mandag 26. april 2010

Gamle tekstiler?

Etter å ha sett alle de fantastiske stoffene som Siris design har hentet etter en annonse i lokalavisa merket jeg at jeg bare måtte gjøre noe lignende. Peter kom med ideen om å henge opp lapp på oppslagstavla i en av butikkene. Her er samarbeid på høyt plan. Peter har skrevet teksten mens jeg sydde lommen til kortene og laget blomsten i hjørnet.

Så nå håper jeg bare at noen snille mennesker ringer og ber meg hente skattene :)9 kommentarer:

 1. Så spennende:) Håper du får napp!!!

  SvarSlett
 2. kjempe god ide! håper du får inn mange skatter...

  SvarSlett
 3. Har vært inne på tanken selv! Så spennende da - da er det bare å vente på resultater :) Kanskje du skulle hengt de i en oppgang eller to, der du vet det bor noen eldre "tanter" hi hi :) Lykke til. Klem Beppe

  SvarSlett
 4. Så smart:-) Håper det er mange som ringer deg:-) Gleder meg til å høre om hvordan det gikk.

  SvarSlett
 5. Så fin lapp! Får håpe du får like god napp som meg, jeg er helt overveldet over hvor mye fint jeg har fått.

  Nå er bare spørsmålet hva jeg skal gjøre med alle de bunkene med mindre fine stoffer som også har kommet i hus?!! He, he, ikke alt man får like høy puls av..

  SvarSlett
 6. Smart!!! Og så fin lapp da.. Lykke til med innhentingen!

  SvarSlett
 7. lurt og liker lappens utseende godt:D Jeg prøvde lokalavisen her om dagen..de skulle ha en latterlig sum med penger, så det blir nok heller på denne måten;)

  SvarSlett
 8. Så utrolig kreativt!! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å høre resultatene av dette prosjektet!:)

  SvarSlett
 9. Så god ide. Kanskje jeg og skal prøve dette. Håper du får mange fine stoff!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!