lørdag 24. april 2010

Farmors skatter

Forrige helg var jeg og ryddet ut av loftet til mamma og pappa. Og da fant jeg farmors egne broderte duk. Jeg er helt imponert over hennes tålmodighet. For et arbeid! Nå er jeg litt i tvil om hva jeg skal gjøre med den... Jeg bruker jo aldri duk, og lurte litt på å sy den om til noe annet f.eks handlenett. Men det er jo egentlig forferdelig å klippe opp arbeidet hennes! Tenk om jeg (eller mine etterkommere) vil bruke duken en gang? Samtidig vil jeg ikke at den skal fortsette å bo på loftet, jeg vil at den skal vises fram og brukes!

Kom gjerne med tips til hva jeg kan gjøre med den :)


Jeg fant også et perlekjede - akkurat sånn jeg liker! Tenk at farmor og jeg hadde så lik smak :)

Nå skal jeg avgårde på loppemarked og forhåpentligvis finne flere gamle skatter :)

6 kommentarer:

 1. Jeg synes du skal beholde duken akkurat som den er. Den er jo kjempe lekker! Men hvis du bestemmer deg for å klippe i den, er jeg helt sikker på at du får et mesterverk ut av den.

  Vi skal snart en tur på Ekeberg. Alexander er veldig opptatt av dyr for tiden. Ha en fin dag i solen:-)

  SvarSlett
 2. For en søt duk! Den hadde jeg ikke hatt hjerte til å klippe i. Men dumt hvis du aldri kommer til å bruke den. Hadde nok blitt fin som handlenett. Eller putetrekk?

  SvarSlett
 3. Eller klippe ut akkurat det stykket du synes er aller finest å så ha det i en ramme på veggen. Da blir du minnet om farmoren din hver eneste dag :)

  SvarSlett
 4. Det var en fantastisk duk! Jeg ville nok ikke klippet i den hvis den ikke har flekker. Men jeg synes veldig mange sånne fine duker har flekker som gjør dem triste å bruke, Da er det fint å kunne sy dem om til noe nytt!

  SvarSlett
 5. For en skatt! Har også en duk etter min farmor,og jeg erlitt som deg at jeg aldri bruker duk. Men, jeg har den liggende på vent til den perfekte anledning...det er ett godt minne etter en kjær farmor:)

  SvarSlett
 6. Hmm, vanskelig avgjørelse det der!! Så gøy med det stilige smykket da, morsomt å oppdage lik smak! Takk for superkoselig kommentar om den jakka og innholdet i den! Ble glad:) Finfin søndagskveld til deg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!