mandag 12. april 2010

Et nøstebarn i vårposen sin

Jeg elsker nøstebarn! Både strikkeoppskriftene, garnet og klærne de selger! Her er Henrik i en body fra Nøstebarn vi fikk i gave fra jobben til Peter (skulle tro de hadde tilgang til min mentale ønskeliste...), buksa jeg strikket til hentesettet, brun veksejakke med oransje knapper (hvor søtt er det ikke med spiss hette!:) og djevellue i alpakka.

Endelig kunne vi ta fram vårposen jeg sydde i høst. Denne er i kord og foret med fleece. Har hentet en blomst fra et IKEA-stoff som jeg har applikert på. Synes det liver opp en ellers sort vogn :)

Hurra for vår!!

7 kommentarer:

 1. Helt enig, HURRA for vår!!! Det våres her i nord også, og dunposen begynner og bli litt i varmeste laget nå... spesiellt midt på dagen. Vurderer å strikke en vognpose... eller kanskje sy en.. Noe lettere må ihvertfall til!
  Og ja, vi *digger* nøstebarn :))

  SvarSlett
 2. Den posen så deilig ut! Flink du som har strikket mye til bebisen. Finnes det en "oppskrift" på slike poser?

  Ha en flott dag i vårværet!

  SvarSlett
 3. Hipp hipp HURRA! Jeg er så happy for at våren er her!! Jeg er også storfan av Nøstebarnoppskrifter, garn og i det hele tatt! Utrolig flotte fargekombinasjoner du har her, og ikke minst en nydelig liten gutt! :)

  SvarSlett
 4. Åh, så søt han er, ditt lille Nøstebarn:)

  Fine klær og så lekker vognpose du har sydd!

  SvarSlett
 5. Så herlig han er:-) Jeg må innrømme at jeg enda ikke har kjøpt noe fra Nøstebarn. Får prøve det til høsten. Det er heldigvis leeeenge til:-)

  SvarSlett
 6. Hurra for vår og nøstebarn! Det er heldigvis lenge til høsten, og da har man en lang sommer å strikke små ullplagg på:)

  Det finnes helt sikkert oppskrift på sånne poser, men jeg har bare brukt frihånd.

  SvarSlett
 7. Så herlig sønnen din er=) nydelige strikekplagg! takk for titten=)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!