fredag 30. april 2010

En sånn morgen...

I dag har vært en sånn morgen hvor alt går galt. Etter lang tid med bare to timer søvn i strekk blir man rett og slett ganske lei. Og i dag våkner jeg alt for tidlig av at Henrik har bæsj oppover hele ryggen. Arg! Så da er det opp i halvsøvne for å skifte. I dag var også badedag, og mens jeg holder han for å legge klar håndkle tisser han utover hele badet... Alt jeg prøvde på i dag gikk ikke helt sånn jeg håpet på.. Tips til andre: Ikke finn på å veie dere en sånn morgen - det kommer det ingenting godt ut av;)


Men så smiler Henrik, og alt er bra igjen:) Da kommer jeg også på at jeg skal en tur på stoff og stil i dag! hurra!
Og til slutt en god nyhet! Det er jo ingen hemmelighet at man ikke akkurat blir rik av å selge det man har laget, men det gir en liten sum inn. Og det gjør at jeg har bestemt meg for at jeg tør å jobbe 80% til høsten:) Litt skummelt, men mest av alt er jeg utrolig fornøyd med valget!
God helg til alle:)

18 kommentarer:

 1. Dårlig start betyr ikke dårlig dag, regner med en tur på s&s muntrer deg opp......det er jo himmelsk inne i den butikken!!

  Så deilig smil fra lille gutt, det lyser glede og fanterier ;)

  Så spennende med jobbing og produsering, du lager så mye flott at butikken kommer til å gå så det suser!!! Lykke til :)

  Ha en toppers dag!!
  klem

  SvarSlett
 2. Huff ja, men med en dårlig start kan det jo bare bli bedre, ikke sant? God tur på stoff og stil (skulle ønske jeg også kunne dra på stoff og stil!), kos deg masse resten av dagen Ü

  Forresten så høres det veldig bra ut å jobbe 80%. En dag i uka til å lage ting og være kreativ! Eller kanskje du skal jobbe kortere dager? Uansett, det høres spennende ut!

  SvarSlett
 3. Ja noen morninger blir bare sånn.. Som min eldste jente bruker å si: " alt er galt!".

  Men med en sånn søting ved din side og tur til Stoff og stil aner jeg at dager blir bra til slutt:)

  Noe napp på stoff lappen??
  Jeg begynte å jobbe 80% 1 feb, beste avgjørelsen jeg har tatt. Min egen sydag hjemme, så utrolig deilig!! Bra valg:)

  SvarSlett
 4. Takk for så hyggelige kommentarer! Jeg satser på en dag hjemme, kortere dager funker ikke helt for meg. Da kan jeg like godt bli på jobb. Men en dag helt for meg selv til å sy, eller andre ting. Godt å høre at det funker for deg Siri! Det er jo litt skummelt å skulle gjøre det, men det føles også riktig. Så kan jeg hente Henrik litt tidligere i barnehagen en dag i uka. Tror det blir veldig bra :)

  Og ingen napp på lappen ennå. Ser dårlig ut gitt...

  SvarSlett
 5. Hi-hi, kjenner meg godt igjen i det du skriver:-) Når jeg i tilegg har en trassig 3-åring som nekter å spise, kle på seg og pusse tenner blir man av og til litt oppgitt. Men som du skriver: et lite smil og alt er bra igjen. Så deilig å jobbe 80 %. God tur til Stoff og Stil:-) God helg!

  SvarSlett
 6. Høres ut som en hektisk hverdag som småbarnsmor. Men store smil og Stoff&Stil lyser vel opp? Dessuten er det jo fredag i dag - hurra!

  Synes det høres kjempespennende ut å få litt ekstra tid til håndarbeid, du er modig som tør å satse litt!

  SvarSlett
 7. Godt at du har utsikter til en kjekk dag når starten var så dårlig! Stoff&Stil er jo alltid moro.

  Det var kjekt å snuble over bloggen din, her var det mye inspirasjon å hente!

  Og gratulerer med en fin avgjørelse om jobb. Det er kanskje ikke mye penger i å sy, men veldig mye trivsel.

  Jeg har akkurat begynt å sy litt for salg selv, ta gjerne turen innom.

  SvarSlett
 8. Å hoi! Om det er noen trøst så høres dette ut som en kjent situasjon.. Men, takk og pris for gode starter på dager også- da glemmer man lett bort disse kjipe dagene også! Så gøy at du har tatt dette valget! Kjempespennende!! Det kommer til å gå veldig bra, det er jeg skråsikker på:) En tur på S&S hørtes veeeldig fristende ut!!:)

  SvarSlett
 9. Er det ikke rart hvordan en baby som smiler kan gjøre dagen bedre,og en tur til en favoritt butikk :)

  SvarSlett
 10. 80% høres supert ut! Sy og vær glad! Herlig smil :)

  SvarSlett
 11. Æsj, sånne dager er ikke noe morsomme. Heldigvis er det flest av de gode dagene :)
  Så gøy at du skal jobbe bare 80%. Moro at butikken går så bra :)

  SvarSlett
 12. Vilken liten goding, förstår att det smilet gör dig glad!
  Faller pladask för dina fina nyckelringar, och fotar snyggt gör du också. /Carro

  SvarSlett
 13. Så mange hyggelige kommentarer som jeg har fått nå gjør ihvertfall at dagen stadig blir bedre! Tusen takk søte mennesker :)

  SvarSlett
 14. Jeg har enda en sånn morgen til gode, men den kommer nok:) Og gratulerer med godt valg! Det tror jeg ikke du kommer til å angre på:) God helg!

  SvarSlett
 15. Håper dagen bare ble bedre og bedre! Og en tur til stoff og stil kan vel ikke ødelegge noe!? God helg til deg -du er en tøffing, men guri så flink du er til å produsere og! Det går nok kjempefint!

  SvarSlett
 16. Hadde noen sånne morgener med storebror. Om jeg skulle noe, kunne jeg bruke flere timer på å komme meg ut dørene på en slik dag! Åh kunne godt tenke meg på stoff og stil en dag, får håpe dagen din tar seg opp da! Og for en skjønn liten gutt du har!

  SvarSlett
 17. Hei igjen! Sånn siden du ikke liker hammeren du heller :) Har du vurdert å investere i en presse? Vet det finnes ei tang også som går an å bruke. Her er en link til noe pressegreier: http://www.kamsnaps.com/Snap-Press-c2/. Aner ikke kvalitet eller hvordan den nettbutikken er. Vet lykkedragen.no også selger noe. Kanskje verdt å undersøke, om du ikke allerede har gjort det :)

  SvarSlett
 18. For ein nydelig sønn du har! Te tross for tiss og bæsj :-) Håpe du hadde et fruktbart besøk te Stoff&Stil, det hadde eg! :-D

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!