mandag 19. april 2010

En litt annerledes 17.mai-brosje

Jeg bruker brosje bare en gang i året og det er på 17.mai. Men jeg er ikke så glad i de tradisjonelle 17.mai-brosjene, og tenkte derfor at jeg i år skulle lage min egen variant. Kanskje andre har det på samme måte, og jeg tenkte derfor å selge sånne til eventuelle andre interesserte.5 kommentarer:

 1. Ikke lenge igjen til syttande mai nå, så da er det kjekt at utstyret er i orden! Hurra-hurra-hurra! Fin brosje!:)

  SvarSlett
 2. Jeg er 17.mai-fan! Egentlig mest fordi det betyr at våren er skikkelig i gang, og sommeren ikke langt unna :)

  SvarSlett
 3. Kjempesøt brosje :) Myye finere enn de man kjøper på butikken for 7 kroner ;)

  SvarSlett
 4. Så kul! Og mye stiligere enn dem man får kjøpt:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!