onsdag 28. april 2010

Bærenett av en gammel duk

Dette bærenettet er sydd av en duk jeg fant på loppemarked i helgen. Synes duken var utrolig kul, men jeg er jo ingen dukperson. Et bærenett derimot har alle bruk for:) Til salgs. Du kommer rett til produktet ved å trykke på bildene.


6 kommentarer:

 1. Er imponert kjenner jeg! For det er faktisk ikke bare å klippe opp en duk og sy en veske, mye av jobben ligger jo i å finne akkurat de rette delene på duken- så klippe og sy dem sammen! Dette var jo også bare fantastisk flotte farger, til å bli glad av!!:)

  SvarSlett
 2. Så stilig handlenett!
  Synes å huske at vi hadde nåkka lignanes duk til cammpingvogna når æi va lita:) Så æi fikk litt føølelsen av campingferie i Sverige når æi så den her veska:) Kos!
  Ha en fin dag videre

  SvarSlett
 3. Takk! Må innrømme at det ligger litt jobb bak å få mønsteret til å matche med stripene på begge sider. Liker at de går rundt hele veien :)

  Og så hyggelig å bli minnet på barndomsferie! Ingenting er så ferie som den ferien man hadde da man var barn :) Det er sommerstemning det! Bekymringsløst moro!

  SvarSlett
 4. hei på deg navnesøster :)

  heldige deg som har vinterskovarianten av duckfeet! jeg har veldig lyst på vinterstøvlene i den herlige grønnfargen de har, tror jeg skal kjøpe meg det når vinteren nærmer seg... enten de eller nesnalobber. jeg hadde nesnalobber som barn og jeg synes fremdeles de er så fine og gode at jeg tror jeg må ha meg voksenvarianten :)

  fin kveld til deg,
  vibeke

  SvarSlett
 5. Så herlige farger. Digger mønsteret:-) Hver gang jeg er inne på bloggen din tenker jeg at jeg må få kjøpt meg en symaskin snart. Jeg blir så inspirert av deg:-)

  SvarSlett
 6. Løp og kjøp, Linda!! Du vil ikke angre:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!