tirsdag 13. april 2010

Balkongsokker

Jeg er jo egentlig ingen sokkestrikker selvom jeg har strikket noen par tidligere. Er ikke så begeistret for å sette i gang med sokk nummer 2.

Men disse sokkene var bare kos å strikke. Rett og slett fordi jeg kjøpte garn med tanke på å strikke sokker, de er til Henrik og derfor små, striper er alltid oppløftende å strikke, de er strikket i sola på balkongen, og de er strikket med farger jeg liker! Og dessuten strikket jeg sokk nummer 2 først ;)
Ble så begeistret for at det gikk så fint med sokkestrikking at jeg nå er i gang med et par til meg selv. Denne gang i restegarn og farger jeg egentlig ikke har lyst til å strikke med akkurat nå. Motivasjonen er derfor ikke helt på topp, men jeg skal nok fullføre før eller siden.

Ønsker alle en super dag i vårsola :)

7 kommentarer:

 1. Flink du er! Og så lurt å strikke sokk nr 2 først. :-) *knis*

  SvarSlett
 2. Fiiine,mine favorittfarger også:D

  SvarSlett
 3. Disse likte jeg:-) Kule farger! Nå blir junior varm på bena:-)

  SvarSlett
 4. Så fine! Liker ideen med å strikke sokk nr 2 først! :D Pleier ikke å være så gira på å begynne på den jeg heller!

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Ingenting som raggiser på føttene til de små! Flott fargekombinasjon, gult er kult og sånn:)

  SvarSlett
 7. Luringen!
  Deilig med balkongsokker da!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!